VIDEO Un român îşi face loc în fotbalul spaniol: Florin Andone a debutat cu gol pentru Cordoba. „Sunt foarte fericit!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Numele Florin Andone devine cunoscut în fotbalul iberic FOTO digisport.ro
Numele Florin Andone devine cunoscut în fotbalul iberic FOTO digisport.ro

Atacantul român Florin Andone a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Cordoba, a câştigat-o cu 2-0 contra Granadei în etapa a XVII-a a campionatului spaniol.

Florin Andone (21 de ani), aflat la primul meci ca titular în Primera Division, a jucat până în minutul 81 al jocului dintre Cordoba şi Granada. El a înscris golul doi al Cordobei în minutul 44. În urma acestei victorii, formaţia românului a urcat pe locul 18 în clasament, cu 14 puncte, în locul Granadei, care a coborât pe poziţia a 19-a, cu 13 puncte.

Este de remarcat că Florin Andone s-a format şi a crescut în fotbalul spaniol. El a făcut pasul spre echipa mare a Cordobei în luna decembrie a anului trecut, iar acum a răsplătit încrederea antrenorului Miroslav Djukic cu primul său gol înscris în Primera Division.

"Sunt foarte fericit. Pentru debut, pentru gol şi pentru victorie. Şi foarte recunoscător antrenorului pentru încrederea pe care şi-a pus-o în mine, pentru că mi-a dat şansa să debutez în Primera", a comentat tânărul jucător după debutul în prima ligă spaniolă.

Potrivit transfermarkt.de, Andone a mai jucat până acum la Castelon, echipa a treia a lui Villareal, Atletico Baleares, echipa a doua a Cordobei şi acum prima echipă a Cordobei, care joacă în Primera Division. El a bifat şi trei selecţii la naţionala U19 a României. 

VIDEO cu golul înscris de Florin Andone pentru Cordoba

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite