VIDEO Un luptător de wrestling a murit în ring, după o lovitură. Meciul nu s-a întrerupt timp de două minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luptele din wrestling sunt aranjate, dar uneori se pot încheia tragic. Pedro Aguayo Ramirez, un luptător care practica acest sport de peste 20 de ani, a decedat în urma unei lovituri primite în ring. Şocant este faptul că timp de două minute niciunul dintre participanţi n-a sesizat problemele pe care le avea Ramirez.

Pedro Aguayo Ramirez a decedat în ring, după ce a încasat o lovitură puternică de la adversarul său, Oscar Gutierrez, şi s-a prăbuşit între corzile ringului.

Cum în acest sport loviturile sunt „controlate“, participanţii la spectacol au crezut că totul face parte din „regie“. Abia după vreo două minute de la accident, medicii şi-au dat seama că Pedro Aguayo Ramirez are probleme grave. 

Transportat de urgenţă la un spital din Tijuana, luptătorul n-a mai putut fi salvat şi a decedat sâmbătă dimineaţa, din cauza unui traumatism sever la nivelul gâtului şi o fractură a coloanei cervicale. 

Pedro Aguayo Ramirez avea 35 de ani şi devenise luptător profesionist de la 15 ani, fiind fiul unui alt wrestler celebru, Perro Aguayo. 

Vezi aici video cu momentul în care Pedro Aguayo Ramirez încasează lovitura fatală

Vezi şi 

Cum arată Dwayne „The Rock“ Johnson în rolul marelui Hercule

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite