VIDEO Tehnologia învinge izolarea: Cum se antrenează jucătorii lui Tottenham de acasă, urmăriţi de Mourinho

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jose Mourinho e la fel de implicat în şedinţele de pregătire ca înainte de pandemie
Jose Mourinho e la fel de implicat în şedinţele de pregătire ca înainte de pandemie

Se vede, încă o dată, că dacă ai resurse financiare nelimitate, poţi învinge orice barieră. În aşteptarea reluării Premier League, cei de la Tottenham se pregătesc individual, în timp ce antrenorul îi vede pe toţi.

Izolarea nu e la fel pentru toţi şi acest lucru se vede şi în cazul sportivilor. Dacă eşti un jucător de Liga I, pe lângă faptul că, în această perioadă, te-ai ales cu salariul tăiat, trebuie să te chinuieşti să-ţi menţii, cumva, şi forma fizică, făcând nişte exerciţii în apartamentul tău relativ mic.

În schimb, dacă eşti fotbalist la o formaţie din Premier League, abia dacă simţi că antrenamentul se face în izolare. Pe lângă faptul că trăieşti într-o locuinţă spaţioasă de lux, te ajută şi tehnologia să primeşti indicaţiile necesare, în timp real, de la antrenorul echipei. 

În această săptămână, a apărut un clip video în mediul online, în care se vede cum jucătorii lui Tottenham se pregătesc de acasă, făcând exerciţiile comandate de preparatorul fizic. Acesta, alături de antrenorul Jose Mourinho, urmăreşte pe mai multe ecrane ce fac jucătorii. Iată dovada:

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite