VIDEO Remiză pentru Barcelona în derby-ul Madridului: Atletico-Real 2-2. Gabi, gol de generic pentru gazde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Reuters
FOTO Reuters

Atletico a fost condusă şi a condus pe tabelă în derby-ul capitalei Spaniei, dar a fost nevoită să se mulţumească doar cu un punct la finalul partidei. Remiza de pe "Vicente Calderon" ajută Barcelona, care, în cazul unui succes cu Almeria, se va apropia la un singur punct de liderul Real Madrid.

Partida dintre cele două echipe ale Madridului a început practic de la 1-0 pentru Real. Benzema a deschis scorul în minutul 3, marcând simplu, cu latul, după o fază la care gazdele au cerut insistent offside. Reluările au demonstrat ulterior că golul Realului a fost perfect valabil.

După încasarea golului, Atletico s-a năpustit în atac şi a lăsat spaţii în defensivă. Benzema şi Ronaldo au fost aproape de a majora avantajul oaspeţilor, dar, cum în fotbal ocaziile se răzbună, în minutul 28 trupa lui Diego Simeone a egalat prin Koke, cel care a profitat de plasamentul slab al portarului Diego Lopez.

Când cei 22 de jucători se pregăteau de pauză, Gabi a inventat un trasor de la 30 de metri, care s-a oprit direct în vinclul porţii lui Lopez, aşa încât Atletico a intrat în avantaj la pauză, scor 2-1.

În partea a doua, Realul a împins jocul spre poarta adeveră şi ar fi meritat un penalty în minutul 55, când Gabi a făcut un henţ în care, neobservat de arbitru. Când toată lumea credea că punctele rămân pe "Vicente Calderon", Ronaldo a marcat în minutul 83 golul care i-a adus Realului un punct şi care menţine trupa lui Ancelotti pe locul 1 în clasamentul primei ligi din Spania.

Totuşi, de remiza din derby-ul Madridului poate profita Barcelona, care, dacă va învinge pe Almeria (meci programat duminică seara, la ora 22.00), se va apropia la un singur punct de marea sa rivală.

Clasament

1. Real Madrid 26 20 4 2 73:26 64 puncte
     
2. Atl. Madrid 26 19 4 3 61:21 61
     
3. Barcelona 25 19 3 3 70:20 60

VIDEO Atletico Madrid - Real Madrid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite