VIDEO Real Madrid - Sevilla 2-0: mai bine nu se juca. Supercupa Europei s-a decis după un meci total dezechilibrat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

La Cardiff, una dintre cele mai scumpe echipe din istoria Realului şi-a surclasat adversarul de o manieră nedemnă de o partidă cu trofeul pe masă. S-a terminat „doar“ 2-0, dar, în realitate, Sevilla s-a prezentat degeaba.

Supercupa Europei a arătat ca un meci dintr-o etapă intermediară din campionat în care o echipă mică, având un lot restrâns, se prezintă în faţa unui colos doar cu gândul de a pierde onorabil. 

Marţi seara, Sevilla a arătat ca o trupă care şi-a văzut lungul nasului şi, în niciun moment, nu şi-a propus să-şi depăşească evidenta condiţie de outsider. Câştigâtoarea Ligii Europa a fost o victimă sigură în faţa Realului, deţinătoarea Ligii Campionilor. În aceste condiţii, fireşte, golul a căzut în poarta lui Beto, fostul goalkeeper al CFR-ului. Cristiano Ronaldo a stabilit scorul la pauză din pasa lui Bale (30).

Cine şi-a imaginat că din vestiar va ieşi o echipă schimbată în bine a Sevillei, mai ambiţioasă, a fost dezamăgit. Acelaşi Ronaldo a făcut repede 2-0 (49), iar de aici până la final Sevilla şi-a propus doar să nu ia vreo patru, cinci goluri în faţa unui Real cu adevărat „galatic“ la care au debutat noile achiziţii, Toni Kroos şi James Rodriguez.

S-a terminat 2-0, însă scorul nu reflectă maniera în care Real a dominat un meci, care ar fi meritat un spectacol mai frumos, dar s-a decis după 90 de minute în care s-a jucat într-o singură direcţie: spre poarta Sevillei.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite