Cât de mult înseamnă un Mondial! 4 portari care au făcut senzaţie în Brazilia au semnat cu Barcelona, Arsenal, Real Madrid şi Malaga!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guillermo Ochoa a fost imbatabil în partida Brazilia - Mexic, scor 0-0, de la Cupa Mondială
Guillermo Ochoa a fost imbatabil în partida Brazilia - Mexic, scor 0-0, de la Cupa Mondială

Portarii echipelor naţionale din Chile, Columbia, Mexic şi Costa Rica şi-au asigurat contracte mult mai bune, la cluburi mari ale Europei,

Guillermo Ochoa (Mexic) - de la Ajaccio la Malaga

În campionatul Spaniei va juca mexicanul Guillermo Ochoa. Acesta a făcut minuni în poarta naţionalei sale, remarcându-se în special în meciul cu Brazilia. Rămas liber de contractul cu Ajaccio, Ochoa a avut o mulţime de oferte, printre care şi de la echipa lui Contra - Getafe - dar a ales Malaga.

La Ajaccio, Ochoa a fost coechipier cu Adrian Mutu.  

David Ospina (Columbia) - de la Nice la Arsenal

Un post mult mai bun şi-a asigurat şi columbianul David Ospina. El a ajuns la Arsenal Londra, ca urmare a evoluţiilor sigure din poarta Columbiei. 

Navas

Keylor Navas (Costa Rica, foto sus) - de la Levante la Real Madrid

Pe punctul de a semna cu Real Madrid este costaricanul Keylor Antonio Navas Gambao, cel care a reuşit incredibila performanţă de a apăra 21 din cele 23 de şuturi trimise pe spaţiul porţii sale la Cupa Mondială, procentajul de 91,3% plasându-l în topul portarilor. Navas a condus Costa Rica spre sferturile de finală după ce a parat şi lovitura de departajare executată de Gekas în optimea cu Grecia.
Conform cotidianului Marca, din schemă va sări Diego Lopez, titularul obişnuit din ultimul sezon, care are ca variante de ieşire AS Monaco şi Napoli.  Iker Casillas va rămâne opţiunea lui Ancelotti pentru meciurile din Cupa Spaniei şi din Liga Campionilor.   

Claudio Bravo (Chile) - de la Real Sociedad la Barcelona

FC Barcelona l-a adus pe Bravo, un portar experiementat, de 31 de ani, care a petrecut ultimele 8 sezoane în tricoul bascilor de la Real Sociedad. Are în palmares două titluri Zamora, pentru cel mai bun portar din Segunda, iar în CV-ul său figurează şi un gol marcat din lovitură liberă. Primul portar chilian din istoria Barcelonei are şanse mai mari de a fi titular între buturile catalanilor, poziţie pe care şi-o dispută cu un alt portar sosit recent pe Nou Camp, germanul Ter Stegen.

claudio bravo foto reuters
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite