VIDEO Raikkonen, un om fără suflet: Cum a reacţionat pilotul de la Ferrari după ce a călcat un mecanic şi i-a rupt piciorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raikkonen

Marele Premiu al Bahrain-ului a furnizat un moment îngrozitor care a trimis un angajat Ferrari la spital şi a scos la iveală caracterul urât al sportivului care a provocat accidentul.

Kimi Raikkonen are un titlu mondial de Formula 1 (2007) şi 20 de curse câştigate, însă n-a învăţat şi regulile bunului simţi până la vârsta de 38 de ani.

Duminică, finlandezul de la Ferrari a abandonat în timpul cursei de la Bahrain, fiindcă la al doilea schimb de pneuri s-a făcut o încurcătură. Mai mult, în momentul ieşirii din boxe, Raikkonen a călcat un mecanic al echipei sale, provocându-i o fractură de tibie şi peroneu!

Angajat Ferrari accidentat FOTO AFP

FOTO AFP 

Deşi mecanicul, Francesco Cigarini, se zvârcolea de durere pe jos, Raikkonen a ieşit din maşină, a aruncat volanul plin de nervi, după care s-a întors agale spre zona boxelor, fără să se intereseze de soarta mecanicului care se află la doi paşi de el!

Cigarini a primit îngrijiri medicale pe loc, apoi a fost transportat la spital, acolo unde a fost operat. A doua zi, mecanicul a postat un mesaj pe contul său de Instagram: „Operaţia a decurs bine. Trebuie să le mulţumesc tuturor persoanelor care şi-au făcut griji pentru mine. Nimic mai mult, o îmbrăţişare“.

Cigarini

Cursa de la Bahrain a fost câştigată de colegul lui Raikkonen de la Ferrari, Sebastian Vettel. Din cauza incidentului de la boxe, echipa Ferrari a fost amendată cu 50.000 de euro. „Echipa a lăsat monopostul să plece într-un mod periculos pentru personalul său, lucru ce a dus la un accident“, au concluzionat comisarii cursei.

CITEŞTE ŞI:

FOTO Imagini rare din Coreea de Nord: 400 de străini au putut să alerge în Maratonul anual din Phenian

Ţiriac, miliardarul care a simţit pe propria piele ce înseamnă să fii sărac: la ce vârstă şi-a pierdut tatăl şi ce a făcut mama sa

VEZI CUM RAIKKONEN A TRECUT CU MAŞINA PESTE PICIORUL MECANICULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite