Victor Piţurcă despre condamnările la închisoare cu executare din Dosarul Transferurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Victor Piţurcă a comentat deciziile din Dosarul Transferurilor, care au trimis după gratii opt nume cu rezonanţă din fotbalul românesc.

„Unii jucători erau foarte marcaţi şi au rămas aţintiţi cu ochii la televizor. Mai intram peste ei să îl închid eu. Le povesteau de Messi, de Higuain şi mai uitau. Pentru ei a fost un şoc. Din punctul meu de vedere, fotbalul a început să fie hăituit de cinci-şase ani. Cred că au fost nişte condamnări foarte, foarte dure. 

Cred că mai degravă se impuneau nişte amenzi de milioane, pentru că aşa nu rezolvi nimic. Nu ştiu capetele de acuzare, ştiu doar ce mi-au povestit Neţoiu şi Becali. Primul nu poate fi considerat vinovat doar pentru că s-a dus în China. Eu ştiu ce am păţit şi eu în trecut. Acum România este la un grad de corectitudine... Mie mi-a displăcut ce s-a întâmplat, deşi poate greşesc“, a declarat Victor Piţurcă miercuri, după disputarea amicalului România - Argentina (0-0).


Ştiri pe aceeaşi temă:

Reacţiile după decizia din Dosarul Transferurilor. Toţi cei opt inculpaţi au fost condamnaţi definitiv la închisoare cu executare

Toţi condamnaţii din Dosarul Transferurilor au ajuns în arest

Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf după ce Mihai Stoica a fost condamnat la închisoare cu executare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite