Un fotbalist român, elogiat de unul dintre cele mai mari ziare din Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Stancu (dreapta) joacă de aproape 10 ani în Turcia FOTO: Fanatik.com.tr
Bogdan Stancu (dreapta) joacă de aproape 10 ani în Turcia FOTO: Fanatik.com.tr

Fotbalistul român Bogdan Stancu, ce joacă la echipa turcă de primă ligă Genclerbirligi, este elogiat în ediţia de joi 11 februarie de jurnaliştii de la Fanatik, unul dintre cele mai mari ziare din Turcia.

Jurnaliştii turci spun într-un amplu că sunt câţiva fotbalişti foarte buni ce joacă în Super Liga din Turcia de mulţi ani şi că Bogdan Stancu este unul dintre ei. Originar din Piteşti, Bogdan Stancu şi-a făcut debutul la FC Argeş în 2005 şi joacă în Turcia din 2011, de aproape zece ani. Ziariştii de la Fanatik spun despre jucătorul român că „este un marcator extrem de bun. A reuşit să înscrie multe goluri în partide cruciale datorită marelui său talent”.

Bogdan Stancu joacă din 2019 pentru Genclerbirligi, echipă aflată pe locul 19 în clasament şi pentru care a marcat 20 de goluri în mai puţin de doi ani. Fotbalistul român a mai jucat timp de patru ani pentru Genclerbirligi, între 2013 şi 2017, perioadă în care a înscris 34 de goluri.

Ziariştii de la Fanatik prezintă cariera lui Bogdan Stancu pas cu pas, neomiţând să spună ca a început să joace la juniorii lui FC Argeş şi că a evoluat pentru Unirea Urziceni şi Steaua înainte de a ajunge în Turcia. În Super Liga turcă, Bogdan Stancu a mai evoluat, în afară de Genclerbirligi, pentru Galatasaray, Ordusport şi Bursaspor.

În amplul articol dedicat lui Bogdan Stancu, cei de la Fanatik fac referire şi la evoluţiile lui pentru echipa naţională a României, pentru care a evoluat până acum în 53 de meciuri, marcând 14 goluri.

Vă mai recomandăm şi:

Bogdan Stancu, al zecelea gol în acest sezon pentru Genclerbirligi

Bogdan Stancu, omul meciului în Turcia. A punctat de două ori şi a dat o pasă de gol pentru Genclerbirligi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite