Ultimatum pentru Kylian Mbappe din partea mamei sale. Ce va face dacă nu îi cedează 30% din venituri

0
Publicat:

Kylian Mbappe este un caz atipic printre fotbaliști, fiind impresariat de propria sa mamă, Fayza Lamari. Aceasta i-a cerut să cedeze aproape o treime din veniturile sale unei asociației caritabile „Inspired by KM”, care ajută 98 de copii defavorizați, în caz contrar urmând să-l lase să se descurce pe cont propriu.

Kylian Mbappe, somat de mama sa să îi ajute pe copiii săraci. Foto Getty images
Kylian Mbappe, somat de mama sa să îi ajute pe copiii săraci. Foto Getty images

Mama starul francez, care are grijă de fiecare bănuț câștigat de fiul ei, va gestiona și o asociație caritabilă, a cărei prezentare oficială va avea loc sâmbăta viitoare, scrie gsp.ro. Ea l-a amenințat pe jucătorul de la PSG că dacă nu va contribui cu o parte importantă din salariu și alte contracte publicitare va rupe relația cu el. „Dacă nu donezi 30% din câștiguri, o să fac ce face toată lumea. Plec în Maldive și te descurci singur. Mă retrag, te las să lucrezi cu altcineva, nu mai mișc un deget!", a declarat Fayza Lamari.

98 de copii defavorizați, ajutați de fundația mamei lui Mbappe

IBKM, a cărei lansare va avea loc pe 20 ianuarie, reunește 49 de fete și 49 de băieți defavorizați, cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani, care vor primi ajutor de specialitate. „Micuții vor beneficia de cursuri de limbi străine, vor lua lecții culturale și sportive și vor participa la cursuri de master, toate aceste activități sociale fiind supervizate de profesioniști în domeniu", a dezvăluit cotidianul Marca.

„În principiu, i-am cerut să cedeze o cotă de 50 la sută din venituri, dar am negociat și ne-am înțeles la 30 de procente", a spus Fayza Lamari pentru presa franceză. În cadrul acestui proiect, Kylian Mbappe urmează să discute cu unul dintre copiii săraci și îl va însoți prin oraș să facă lucruri normale, pentru ca micuțul să nu se mai simtă abandonat de societate.

Francezul se află în ultimul an de contract cu PSG și are trei mari opțiuni de a-și continua cariera, în această vară: să rămână la formația pariziană sau să se transfere la Real Madrid ori la Liverpool.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite