Război total la PSG. Al Khelaifi, către Mbappe: „Nu vei mai juca niciodată aici!“ Replica jucătorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kylian Mbappe (24 de ani) se află în război cu șefii clubului PSG, pentru că refuză să-și prelungească înțelegerea scadentă în 2024. El a fost dat afară din lotul formației franceze pe timpul stagiului de pregătire din Asia, cât și la meciul de debut în noul sezon, pentru ca apoi să fie reprimit.

Kylian Mbappe nu cedează presiunilor conducerii lui PSG. Foto EPA EFE
Kylian Mbappe nu cedează presiunilor conducerii lui PSG. Foto EPA EFE

Cu toate acestea, Mbappe a rămas ferm pe poziții și starea de tensiune între atacant și conducerea clubului persistă. Luis Enrique a declarat că este "foarte mulțumit" că atacantul a fost reintegrat în lotul echipei și că acesta a revenit cu "o stare de spirit bună". Dacă antrenorul spaniol speră să-l poată folosi cât mai repede pe starul echipei, președintele Nasser Al Khelaifi încă face presiuni.

L'Equipe dezvăluie un episod recent petrecut între cei doi, când șeful clubului s-a întâlnit cu Kylian Mbappe, pentru a clarifica lucrurile. Oficialul campioanei Franței l-a "luat tare" pe atacant, scrie sursa citată.

Al Kelaifi nu concepe să nu încaseze niciun ban pe Mbappe. Foto Facebook
Al Kelaifi nu concepe să nu încaseze niciun ban pe Mbappe. Foto Facebook

"Nu vei mai juca niciodată aici! Nu vom ceda!", i-a transmis acesta fotbalistului. Kylian Mbappe nu s-a lăsat intimidat și i-a răspuns tranșant: "Ce o să văd? Vei fi singurul președinte care nu mă va lăsa să joc".

După care Kylian Mbappe a primit o nouă propunere de prelungire a înțelegerii cu PSG, care i-a pus pe masă starului un contract pe 3 ani. Campionul mondial nu a stat deloc pe gânduri și a refuzat și această propunere. Pentru Mbappe, lucrurile sunt clare: își va duce la bun sfârșit contractul lui PSG, după care va pleca la Real Madrid, cu toate încercările grupării pariziene de a-l determina să semneze un nou contract, pentru a nu-l pierde gratis.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite