Țiriac, necruțător cu contestatarii lui Halep: Mesaj tăios pentru românii care o jignesc pe „Simo“

0
Publicat:

Simona Halep (32 de ani) încheie un an trist în care, pur și simplu, a fost aruncată în afara circuitului WTA și, mai mult decât atât, i s-a transmis de către Sport Resolutions că poate reveni în turnee în... 2026! Pentru că, dacă lucrurile nu se vor schimba la TAS, atunci expiră suspendarea de 4 ani primită de „Simo“ pentru dopaj.

Ion Țiriac
Ion Țiriac

Dacă înaintea acestui scandal, constănțeanca avea deja niște contestatari în țară, niște negativiști în esență care minimalizau rezultatele ei, ne putem da seama că, între timp, grupul contestatarilor a devenit și mai vocal! E suficient să parcurgi rubrica de comentarii, la diferite articole despre situația actuală a Simonei, ca să te convingi de acest lucru.

Modul în care Halep e tratată acum în România îl scârbește pe Ion Țiriac (84 de ani). Adică, omul care a ghidat din umbră cariera Simonei și, de pildă, i-a adus contractul cu Nike, după ce Adidas a renunțat la parteneriatul cu sportiva noastră. Astăzi, declarațiile lui Țiriac, preluate de sport.ro și de Digi Sport, arată revolta acestuia după ce tot s-a întâmplat cu „Simo“ în ultima periodă.

Ce a declarat Ion Țiriac?

*Eu sper să o văd jucând din nou, cu toată dragostea pe care o avem pentru Simona Halep. Multă lume a uitat cine e Simona Halep. Nu, nu. Simona Halep e cea care v-a dat Wimbledonul! Wim-ble-don-ul! O să așteptăm multe decenii, din păcate, să mai vedem pe cineva care ne dă Wimbledonul.

*Nu-i posibil să ţii un om, să-i distrugi viaţa, nu cariera. Să-i distrugi viaţa, moralitatea şi toată treaba şi după un an, fleosc, îi dau 4 ani (n.r. – de suspendare) repede că ce se întâmplă, dacă cumva…

*Cum dracului vineri a fost negativă şi după 72 ore pozitivă cu 000,1? Bag mâna în foc şi acum că Simona Halep, la 31 ani, n-a avut niciun fel de intenţie sau nevoie de ceva în plus ca să dea cu dreapta mai bine.

*Dacă aş fi Simona, aş da în judecată federaţia internaţională, aş da în judecată pe cei care au suspendat-o. ITIA (n.r. – Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului) i-aş da în judecată nu pentru un milion, cum spune presa azi. Când cineva îţi distruge viaţa…

*E vorba de 100 de milioane, nu de 1 milion. Eu, în locul Simonei, aş face-o, începând cu federaţia internaţională, ITIA, mitia, WADA (n.r. – Agenția Mondială Antidoping), cu cel care mi-a dat asta (n.r. – suplimentul contaminat cu Roxadustat). Şi e foarte important, cine mi-a dat-o? Că ea nu s-a dus la farmacie...

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite