Șumudică, un car de nervi în Arabia Saudită: A fost nevoie de intervenția jucătorilor săi VIDEO

0
Publicat:

Marius Șumudică a depășit perioada critică la Al-Raed, un fel de Concordia Chiajna în prima ligă saudită. Între 6 octombrie și 22 decembrie – cu o pauză competițională inclusă în această perioadă pentru Mondialul din Qatar – Al-Raed a fost ciuca bătăilor: cinci înfrângeri în cinci meciuri.

Crăciunul a fost de bun augur pentru Șumudică, fiindcă prima victorie după această pasă slabă a înregistrat-o pe 26 decembrie, 2-1 cu Al-Batin în campionat. De atunci, echipa românului a mai disputat trei întâlniri. Bilanțul: o înfrângere, o victorie și o remiză, toate în prima ligă saudită.

Marius Șumudică s-a descărcat după un rezultat important pentru Al-Raed.
Marius Șumudică s-a descărcat după un rezultat important pentru Al-Raed.

Marți seară, în primul meci din etapa a 15-a, Al-Raed a obținut un egal uriaș, 1-1, acasă, cu Al-Hilal. Vorbim despre cea mai iubită formație din Regat, o forță la nivel continental. Cu portarul Silviu Lung jr pe bancă și cu Alex Mitriță pe teren de la început până în minutul 90+2, gazdele au smuls un punct după ce reușita lui Yahya Sunbul din minutul 76 a stabilit scorul final. Al-Hilal deschisese scorul, în minutul 24 prin Hamad Al-Yami.

Deși rezultatul a fost foarte bun pentru Al-Raed, Șumudică a „reușit“ să provoace un scandal, la final. Nemulțumit, probabil, că fanii l-au și contestat, acesta s-a dus spre ei, într-un moment în care era, totuși, aplaudat, și a început să gesticuleze ostentativ și să strige! Vizibil furios, tehnicianul român a fost cu greu potolit de jucătorii săi.

În campionatul saudit, Al-Raed ocupă locul 10 din 16, cu 16 puncte. Echipa e la nouă puncte de poziția a 15-a, prima care duce în liga secundă. Lider e Al-Nassr Riad cu 29 de puncte strânse din 12 meciuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite