Simona Halep, absența de marcă de la cununia lui Ianis Hagi cu Elena. Pe cine a trimis ca reprezentanți

0
Publicat:

Ianis Hagi și iubita sa, Elena Tănase, au decis să facă petrecerea de cununie chiar în prima zi de Crăciun. A fost un eveniment fastuos, cu 400 de invitați, care a adunat laolaltă o mulțime apropiați ai familiei Hagi.

Ianis Hagi și Elena Tănase, la petrecerea de cununie. Captură TV
Ianis Hagi și Elena Tănase, la petrecerea de cununie. Captură TV

Au participat Gică Hagi și soția Marilena, Gică Popescu și Luminița, chiar și Gigi Becali, care jurase că nu va mai călca pe la vreo sindrofie la care se ascultă muzică. Însă patronul FCSB a sărit peste promisiune și a fost chiar unul dintre personajele care s-a zbănțuit cel mai mult pe ringul de dans, evident pe melodii aromâne.

Însă marea absentă de la cununia lui Ianis Hagi cu frumoasa Elena a fost Simona Halep, o apropiată a familiei Hagi. Asta cu toate că seniorul Hagi și soția sa au participat la nunta jucătoarei de tenis cu Toni Iuruc, din toamna lui 2021. Fostul număr 1 mondial, care mai are mai puțin de o lună și jumătate până va fi audiată la TAS în cazul de dopaj, și-a delegat părinții, pe Stere și Tania Halep, să participe la eveniment.

Simona Halep a spus pas acestui eveniment monden. Captură TV
Simona Halep a spus pas acestui eveniment monden. Captură TV

De altfel, tatăl Simonei Halep este bun prieten cu Gică Hagi, el fiind surprins la petrecerea de titlu a Farului Constanța, din vara trecută, în timp ce dansa și cânta alături de managerul constănțenilor.

Ianis Hagi a cerut-o pe Elena Tănase la Paris, în urmă cu trei luni, când au organizat o petrecere doar alături de membrii familiei și apropiații. De data aceasta, cei doi au hotărât ca la cununie să aibă mult mai mulți invitați, cifra acestora ridicându-se la circa 400.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite