Sheriff – Farul, televizare pe ultima sută de metri: Posturile care transmit meciul din această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E criză și pe piața media din România, dovadă că posturile de televiziune încearcă să reducă la maxim costurile, când vorbim despre achiziționarea drepturilor pentru diferite evenimente sportive. Această realitate reiese și din modul în care s-a negociat pentru transmisia meciului Sheriff Tiraspol – Farul Constanța, în această seară, de la ora 20.00.

Gheorghe Hagi, manager Farul Constanța
Gheorghe Hagi, manager Farul Constanța

Concret, până astăzi, la ora 14.00, nu se știa dacă această partidă crucială din turul I preliminar al Ligii Campionilor se va vedea sau nu în România! Într-un final, un anunț despre această situație a fost făcut în cadrul emisiunii Fanatik SuperLiga.

Aici, Orlando Nicoară, directorul eAD, deţinătorul de drepturi TV pentru Superliga românească, a dezvăluit că meciul Sheriff Tiraspol – Farul Constanța va fi transmis de Digi Sport și Prima Sport. Adică, de cele două posturi care au televizat și meciul-tur, la Ovidiu, încheiat cu victoria „marinarilor“, scor 1-0.

Deși returul cu Sheriff se anunță a fi un meci echilibrat, dar nicidecum unul imposibil pentru Farul, cu siguranță, Gheorghe Hagi (58 de ani) are emoții mari. Mai ales că a trăit o dublă similară, pe când clubul său se numea Viitorul, în sezonul 2017-2018 al cupelor europene.

Atunci, Viitorul a debutat în turul II preliminar al Ligii Campionilor, câștigând, la Ovidiu, cu APOEL (Cipru), scor 1-0. Returul s-a transformat însă într-un dezastru! Pentru că Viitorul a cedat cu 1-0 după timpul regulamentar și a încasat încă trei goluri, după cele două reprize adiționale, pierzând cu 1-4 la general!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite