Hagi, amintire de coșmar înainte de Sheriff – Farul: Ce a pățit după ultima victorie europeană la limită

0
Publicat:

Deși returul cu Sheriff se anunță a fi un meci echilibrat, dar nicidecum unul imposibil pentru Farul, cu siguranță, Gheorghe Hagi (58 de ani) are emoții mari. Mai ales că a trăit o dublă similară, pe când clubul său se numea Viitorul, în sezonul 2017-2018 al cupelor europene.

Gheorghe Hagi, manager Farul Constanța
Gheorghe Hagi, manager Farul Constanța

Atunci, Viitorul a debutat în turul II preliminar al Ligii Campionilor, câștigând, la Ovidiu, cu APOEL (Cipru), scor 1-0. Returul s-a transformat însă într-un dezastru! Pentru că Viitorul a cedat cu 1-0 după timpul regulamentar și a încasat încă trei goluri, după cele două reprize adiționale, pierzând cu 1-4 la general!

De fapt, de când și-a construit propriul club de fotbal, Hagi a eliminat o singură echipă în Europa, Racing (Luxemburg). Se întâmpla în sezonul 2018-2019 al Ligii Europa, când Viitorul a învins, în deplasare, scor 2-0, și a remizat acasă, scor 0-0. În următoarea fază, Viitorul a cedat după dubla cu Vitesse (Olanda), cu 3-5 la general.

Acum, returul Sheriff Tiraspol - Farul Constanța va porni de la scorul de 1-0 pentru campioana României, după un meci sufocant, câștigat săptămâna trecută. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite