Serena și Venus Williams vor face echipă la US Open 2022

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena și Venus Williams vor concura împreună pentru proba de dublu la US Open 2022. Este pentru prima oară în ultimii 4 ani când cele două surori vor face echipă la un turneu de Grand Slam.

Serena și Venus Williams FOTO Twitter/US Open Tennis
Serena și Venus Williams FOTO Twitter/US Open Tennis

Legendarele jucătoare de tenis, Serena și Venus Williams, au primit un wild card pentru proba de dublu de la US Open. Deținătoarele a 14 titluri de Grand Slam la dublu, ultimul cucerit la Wimbledon 2016, Serena și Williams vor concura împreună pentru prima dată după 4 ani. Ultima oară au participat la Roland Garros 2018, potrivit Agerpres.

Serena și Williams sunt ultima echipă care a reușit să triumfe la toate cele patru turnee de Grand Slam, la rând (Wimbledon, US Open (2009), Australian Open și Roland Garros (2010) ). În palmares au și 3 medalii de aur olimpic obținute în 2000, 2008 și 2012.

Serena Williams și-a anunțat retragerea la finalul acestui an. Cele două surori vor lua parte și la probele de simplu, acolo unde le vor întâlni în primul tur pe Danka Kovinic (Serena) și pe Alison Van Uytvanck (Venus). 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite