Scandal în Camerun la finalul Mondialului: Decizie drastică după turneul din Qatar

0
Publicat:

Portarul camerunez, Andre Onana, în vârstă de 26 de ani, dat afară de la prima reprezentativă la CM de fotbal 2022 din Qatar pentru "indisciplină", şi-a anunţat retragerea internaţională într-un mesaj pe Twitter, vineri, scrie AFP.

Andre Onana, final de carieră la echipa națională. FOTO: Facebook
Andre Onana, final de carieră la echipa națională. FOTO: Facebook

"Orice poveste, oricât de frumoasă, are un sfârşit. Şi povestea mea cu echipa naţională a Camerunului a luat sfârşit", a afirmat el, fără a preciza motivele retragerii. La finele lunii trecute, Andre Onana, portarul titular al naţionalei Camerunului, a părăsit Cupa Mondială de fotbal din Qatar, după ce nu a reuşit să ajungă la un acord cu conducerea selecţionatei sale, care a decis să-l îndepărteze după ce şi-a exprimat nemulţumirea faţă de schimbările tactice ale antrenorului principal.

Decizia a fost luată după de Federaţia cameruneză de fotbal l-a suspendat "temporar" din motive disciplinare. După primul meci din faza grupelor, Onana, jucătorul echipei italiene Inter Milano, a primit instrucţiuni de la selecţionerul Rigobert Song, să joace mai lung şi să renunţe la pasele scurte, lucru care nu a fost acceptat de goalkeeper, care nu a vrut să-şi schimbe stilul de joc. Având în vedere acest lucru, el a fost scos din lot, fiind nevoit să plece din Qatar.

Făcând parte din Grupa G a Mondialului din Qatar, Camerun a pierdut în faţa Elveţiei (0-1), a remizat cu Serbia (3-3) şi a învins surprinzător Brazilia (1-0), terminând pe locul 3, înaintea Serbiei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite