Samuel Eto’o, scos din sărite de un Youtuber: Motivul scandalului din Qatar VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mondialul din Qatar s-a desfășurat până acum fără probleme majore, însă, luni seară, un scandal uriaș s-a iscat, nu din cauza unor huligani, ci din cauza unui oficial scăpat de sub control, „turbat“ pur și simplu!

Vorbim despre președintele Federației Cameruneze de Fotbal, Samuel Eto’o. Fost fotbalist legendar, Eto’o (41 de ani) a fost scos din sărite de un individ care îl filma în timp ce el părăsea stadionul 974 din Doha, unde s-a jucat Brazilia – Coreea de Sud (4-1). Pe imagini se vede cum președintele federației cameruneze e, mai întâi, reținut de diverși oameni aflați în zonă, după care, brusc, scapă din mijlocul mulțimii și îi dă un picior în fața omului care îl filma!

Samuel Eto’o, scăpat de sub control după meci. FOTO: Facebook
Samuel Eto’o, scăpat de sub control după meci. FOTO: Facebook

Ce l-ar fi scos însă din sărite pe Eto’o? Eurosport susține că acesta a fost provocat de un Youtuber din Algeria. Concret, acesta l-ar fi acuzat pe oficialul camerunez de mituirea arbitrului Bakari Gassama, cel care a condus returul barajului de calificare pentru CM 2022, Algeria – Camerun (1-2). În acel meci, „leii neîmblânziți“ s-au impus cu un gol controversat, venit în minutul 120+4, și au obținut calificarea la Mondialul din Qatar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite