S-a stabilit perioada în care va fi judecat Oscar Pistorius pentru uciderea iubitei care era însărcinată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oscar Pistorius va fi judecat în perioada 3-20 martie 2014, aflat sub acuzaţia de ucidere a iubitei sale, în luna februrarie a anului acesta.

„Procesul va avea loc în perioada 3-20 martie 2014“, a declarat procurorul Gerrie Nel, citat de Mediafax. Oscar Pistorius a fost audiat luni, în ziua în care Reeva Steenkamp ar fi trebuit să aniverseze 30 de ani, în cadrul unei proceduri de deschidere a procesului. În prezent, paralimpicul este cercetat în stare de libertate, pe cauţiune.

Sud-africanul în vârstă de 26 de ani recunoaşte că a împuşcat-o pe Reeva, însă susţine că a fost vorba de o neînţelegere, el crezând că hoţii i-au pătruns în casă. În seria auderilor din luna februarie, acuzarea a încercat să demonstreze că Pistorius ştia cine era victima sa şi că a împuşcat-o după o dispută.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Oscar Pistorius încearcă să revină în sport după ce a fost acuzat că şi-a împuşcat mortal prietena

VIDEO Şi-a ucis prietena, acum doarme cu poza ei lângă pat: unchiul lui Oscar Pistorius a dezvăluit amănunte tulburătoare din viaţa atletului

VIDEO Imagini terifiante din interiorul apartamentului în care Pistorius şi-a ucis prietena fotomodel. În loc să rezolve cazul, poliţiştii au furat un ceas

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite