Ronaldo nu participă la ceremonia de decernare a Balonului de Aur. De ce s-a supărat starul portughez şi ce spune despre organizatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo: Deja mă concentrez pe următorul meci cu Manchester United  Foto: Arhivă
Ronaldo: Deja mă concentrez pe următorul meci cu Manchester United  Foto: Arhivă

De cinci ori câştigător al Balonului de Aur, portughezul Cristiano Ronaldo s-a enervat, pe reţelele de socializare, după spusele lui Pascal Ferré, redactor-şef la France Football.

"Ronaldo are o singură ambiţie: să se retragă cu mai multe Baloane de Aur decât Messi. Ştiu pentru că mi-a spus.” Aşa a spus Pascal Ferré, redactor-şef la France Football, într-un interviu pentru New York Times. Cuvinte care nu prea l-au încântat pe Ronaldo. 

Absent în această zi de luni la Paris, la prezentarea celui de-al 65-lea Balon de Aur, Cristiano Ronaldo spune că Ferré a „minţit”. "Mi-a folosit numele pentru a se promova şi a promova publica'ia pentru care lucrează. Este inacceptabil ca persoana responsabilă de prezentarea unui premiu atât de prestigios să mintă aşa, într-o lipsă absolută de respect faţă de cineva care a respectat întotdeauna France Football şi Balonul de Aur. Şi a minţit din nou astăzi, justificând absenţa mea de la Gală printr-o presupusă carantină care nu are niciun motiv să existe". 

Campionul Europei 2016 îşi continuă argumentul afirmând că "nu câştigă împotriva nimănui” ci "pentru (el) şi pentru cluburile (pe care el) le reprezintă, pentru cei pe care îi iubeşte", respingând ideea de a-l urmări, egala sau depăşi pe eternul său rival, Lionel  Messi. 

"Cea mai mare ambiţie a carierei mele este să câştig titluri naţionale şi internaţionale pentru cluburile pe care le reprezint şi pentru echipa naţională a ţării mele. Cea mai mare ambiţie a carierei mele este să fiu un bun exemplu pentru toţi cei care sunt sau vor să fie fotbalişti profesionişti. Cea mai mare ambiţie a carierei mele este să-mi las numele înscris cu litere de aur în istoria fotbalului mondial”, explică starul portughez în vârstă de 36 de ani. 

"Voi încheia prin a spune că deja mă concentrez pe următorul meci cu Manchester United şi pe tot ceea ce, alături de colegii mei şi de fanii noştri, putem încă realiza în acest sezon. Restul ? Restul sunt doar vobe în vânt...". 

Ronaldo a câştigat Balonul de Aur în 2008 cu Manchester United şi în 2013, 2014, 2016 şi 2017 cu Real Madrid.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite