Ronaldo: “Nici măcar Dumnezeu nu-i poate mulţumi pe toţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent la gala de decernare a Balonului de Aur, acolo unde se află printre cei trei finalişti, starul lui Real Madrid a uimit asistenţa cu declaraţiile sale.

Cristiano Ronaldo a marcat o “dublă” pentru Real Madrid în Spania după care a zburat la Zurich, acolo unde s-a aflat printre finaliştii Balonului de Aur, trofeul care răsplăteşte cel mai bun fotbalist al lumii. Portughezul a răspuns întrebărilor ziariştilor, iar unele din răspunsurile sale au uimit asistenţa prin îndrăzneală.

“Nici măcar Dumnezeu nu-i poate mulţumi pe toţi. Eu încerc mereu să fiu o persoană bună pe care să o placă majoritatea oamenilor. Dar nu mi se pare în regulă să arăţi prea multă umilinţă. Lumea ori mă urăşte, ori mă iubeşte”, au fost vorbele lui CR7.  Portughezul a vorbit şi despre obiectivele sale. “În opinia mea, toţi ar trebui să aibă ca obiectiv să fie cei mai buni în meseria lor. Eu asta încerc”, a mai spus Ronaldo.

“Niciodată nu vrea să fie pe locul doi, doreşte mereu să câştige. Din punctul meu de vedere, ar fi trebuit să câştige Balonul de Aur de cel puţin trei ori până acum”, a declarat şi Felipe Scolari, fostul său antrenor de la naţionala Portugaliei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite