România, zguduită la Skopje: Ianis Hagi are COVID-19 şi simptome de boală! Cu cine a avut contact

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi
Ianis Hagi

Situaţie dramatică pentru selecţionerul Mirel Rădoi (40 de ani), înaintea ultimului meci din preliminariile Mondialului din 2022 din luna septembrie.

Mirel Rădoi e lovit de veşti proaste care vin pe bandă! Pe rând, i-a pierdut pe Tănase, Alibec, Drăguş şi Aioani, toţi accidentaţi. Iar acum a rămas fără un al doilea fotbalist convocat din cauza infecţiei cu SARS-CoV-2. 

Primul depistat, la revenirea de la Reykjavik, a fost Dorin Rotariu. Care a şi ratat din acest motiv partida cu Liechtenstein (2-0), dar şi deplasarea de la Skopje, unde România va întâlni, miercuri seară (ora 21.45, Pro TV), Macedonia de Nord.

Iar astăzi, un al doilea tricolor a fost diagnosticat cu COVID-19, după cum a informat frf.ro. Potrivit sursei citate, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat uşoare dureri de cap în cantonamentul naţionalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staffului medical al naţionalei, iar rezultatul a fost pozitiv. Tricolorul a intrat imediat în izolare. Până astăzi, cu ocazia acestei acţiuni a naţionalei, Ianis efectuase cinci teste COVID, toate cu rezultat negativ.

Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău şi Dragoş Nedelcu au efectuat şi ei testare rapidă. Rezultatul a fost negativ pentru toţi trei.

Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, potrivit normelor din Macedonia de Nord fiind necesar într-o astfel de situaţie un rezultat negativ la o testare PCR. Astfel, ei au efectuat şi o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului.

Grupa J, etapa a 6-a, miercuri

Armenia - Liechtenstein 19.00

Islanda - Germania 21.45

Macedonia de Nord - România 21.45

Clasament

1. Germania 5 4 0 1 13-2 12

2. Armenia 5 3 1 1 6-8 10

3. România 5 3 0 2 9-6 9

4. Macedonia de Nord 5 2 2 1 11-6 8

5. Islanda 5 1 1 3 6-10 4

6. Liechtenstein 5 0 0 5 1-14 0

*Se califică direct la turneul final câştigătoarea din fiecare grupă. Ocupantele locurilor secunde, zece la număr, alături de două naţionale venite din Liga Naţiunilor, vor merge la baraj. Aceste 12 echipe se vor lupta pentru ultimele 3 locuri disponibile pentru Europa la CM 2022.

Programul tricolorilor în grupa J

*8 septembrie: Macedonia de Nord – România, ora 21.45 – Tose Proeski Arena (Skopje)

*8 octombrie: Germania – România

*11 octombrie: România – Armenia

*11 noiembrie: România – Islanda

*14 noiembrie: Liechtenstein – România

Toate partidele vor fi live pe Pro TV şi Radio România Actualităţi.

Lotul României

*PORTARI: Fl. Niţă (Sparta Praga), Vlad (FCSB);

*FUNDAŞI: Camora (CFR Cluj), Chiricheş (Sassuolo), Ghiţă (Farul), Manea (CFR Cluj), Nedelcearu (Crotone), Raţiu (Huesca), Rus (Fehervar), Toşca (Gaziantep);

*MIJLOCAŞI: Cicâldău (Galatasaray), Cordea (FCSB), Man (Parma), M. Marin (Pisa), R. Marin (Cagliari), Nedelcu (Fortuna Dusseldorf), Olaru (FCSB), Sorescu (Dinamo), Stanciu (Slavia Praga)

*ATACANT: Markovici (CS U Craiova).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite