România, îngrozită după desfigurarea lui Armaș: Ce putea păți jucătorul distrus de Edjouma VIDEO FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrajul românesc s-a ales cu o pată urâtă pe imaginea sa, mai ales că de acum vorbim despre erori grave, deși avem VAR (Video assistant referee). Adică, o tehnologie introdusă tocmai pentru ca astfel de greșeli să nu mai fie văzute pe un teren de fotbal. Degeaba însă! Adevărul a explicat aici cum s-a ajuns la decizia revoltătoare de duminică seară.

Iar incidentul de la meciul Voluntari – FCSB (1-2) a fost atât de urât, încât a stârnit nemulțumire și în rândul echipelor care n-au avut o legătură directă cu această partidă. Mihai Rotaru, finanțator CS U Craiova, a comentat pentru Fanatik desfigurarea jucătorului Iosif Armaș (35 de ani) de către Malcom Edjouma (26 de ani) și a adus în discuție un scenariu horror.

Malcom Edjouma, două goluri și o intrare criminală în meciul cu Voluntari. FOTO: Arhiva Adevărul
Malcom Edjouma, două goluri și o intrare criminală în meciul cu Voluntari. FOTO: Arhiva Adevărul

E revoltător! Îi scoate ochiul acolo... dacă îl lovea puțin mai jos, rămânea cu ochiul în mână... ce făcea? E incredibil! Aici nu e vorba despre frustrare pentru că n-a fost eliminat Edjouma, pentru că te poți bucura că nu joacă un jucător și cel care îl înlocuiește devine omul meciului“, a spus Rotaru. Acesta s-a referit la faptul că, etapa viitoare, CS U Craiova va întâlni FCSB, la București (duminică, ora 20.00), iar Edjouma va avea drept de joc, deși, în mod normal, ar fi trebuit să fie suspendat după intrarea sa criminală de duminică.

Iosif Armaș, desfigurat după Voluntari - FCSB
Iosif Armaș, desfigurat după Voluntari - FCSB
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite