Malcolm Edjouma a scăpat de eliminare la Voluntari, după o intrare horror care a lăsat urme adânci pe fața adversarului

0
Publicat:

Eroul celor de la FCSB în partida cu Voluntari, Malcolm Edjouma, a fost iertat de arbitru după o intrare horror care a lăsat urme adânci pe fața adversarului.

FOTO Digisport
FOTO Digisport

Malcom Edjouma a făcut un meci foarte bun în deplasarea de la Voluntari acolo unde a punctat de două ori și a adus victoria echipei sale. În minutul 82, francezul a avut o intrare grosolană asupra lui Igor Armaș. Fundașul gazdelor a fost lovit foarte rău cu piciorul de către mijlocașul francez, care a fost avertizat doar cu cartonaș galben. 

La un atac al roș-albaștrilor la capătul căruia nu se anunța nimic periculos la poarta adversă, Edjouma a urmărit un balon aerian fără să fie atent la adversar pe care l-a lovit cu gheata pe față. Imediat, Igor Armaș a început să urle de durere și imaginele crunte ale loviturii s-au observat și la televizor.

Arbitrul Radu Petrescu nu a considerat că atacul lui Edjouma a fost destul de grav încât să fie eliminat. După partidă centralul a fost criticat deoarece a luat o decizie inexplicabilă în urma unei lovituri care putea să îi fie fatală lui Armaș. 

„E inexplicabilă decizia arbitrilor de a lăsa jocul să continue. Ce-ar fi trebuit să-i facă pentru a fi eliminat? Să-i spargă capul? E o decizie din seria lungă a decziilor inexplicabile luate de-a lungul carierei de Radu Petrescu”, a punctat Dan Ștefănescu, unul dintre comentatorii Digi Sport, potrivit GSP.

Fostul arbitru internațional Marius Avram a avut o reacție acidă asupra arbitrajului neînțelegând cum nici cei din camera VAR nu au revenit asupra deciziei, mai ales că Armaș era pe teren plin de sânge. 

„În momentul în care mergi cu crampoanele pe fața unui adversar, cu piciorul întins, e clar că Edjouma a pus în pericol integritatea fotbalistului de la Voluntari. Fault grosolan, ar fi trebuit să vadă cartonașul roșu. Nu pot să înțeleg de ce nu au intervenit cei din cabina VAR.

Acest duo Radu Petrescu (n.r. - „centralul” meciului) - Marian Barbu (n.r. - arbitrul VAR) a mai avut faze clare pe care nu le-a judecat. Poate ar fi bine ca cei de la CCA să nu-i mai delege împreună. Ori sunt prieteni și își acoperă fiecare decizie, ori nu sunt prieteni și nu comunică!”, a spus fostul arbitru Marius Avram, la „Digi Sport Special”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite