Reacția lui Adrian Mutu după victoria Rapidului la Sepsi. Ce a spus despre eurogolul lui Ioniță

0
Publicat:

Adrian Mutu a vorbit la finalul partidei despre evoluția jocului de pe terenul celor de la Sepsi, unde Rapid a obținut o victorie importantă care le asigură prima poziție în clasament.

Reacția lui Adrian Mutu la finalul partidei cu Sepsi
Reacția lui Adrian Mutu la finalul partidei cu Sepsi

Adrian Mutu a declarat la final că echipa sa a avut un meci dificil, în care a contat strategia. El a optat pentru un joc de așteptare în care a mizat mai mult pe contraatac. 

A fost un meci dificil, disputat între două echipe bune, zic eu, ale campionatului. Așa cum spuneam și la început, e vorba de detalii, despre strategie. Astăzi am decis să-i așteptăm și să-i putem prinde pe contraatac și să înscriem. Din păcate, am reușit pe combinații.

Este o echipă grea, eu cred că foarte puțini vor câștiga aici, pentru că este o echipă care are un ritm bun, aleargă foarte mult. Astăzi am gândit strategia așa, din fericire am câștigat. Trebuie să uităm repede acest meci, pentru că marți ne așteaptă un meci acasă cu o echipă care a schimbat antrenorul și a și obținut un punct deja.", a declarat Adrian Mutu, potrivit Sport.ro.

Legat de eroul meciului, Mutu a declarat că a remarcat la el că este prea altruist, preferând să paseze în loc să șuteze la poartă. 

"Ioniță e valoros, e în formă. De multe ori e prea altruist, preferă pasa în locul șutului. Îi zic de atâtea ori să încerce poarta, pentru că are un stâng extraordinar și astăzi a reușit un gol extraordinar", a spus Mutu.

Adrian Mutu a vorbit și despre evoluția altor jucători de pe teren. Pe Costache l-a lăudat pentru evoluția sa în această seară. El a spus că este un jucător util echipei și nu contează câte minute joacă, important este să joace atunci când intră. 

"Vali (n.r. Valentin Costache) este un jucător foarte util echipei, ce îi cer pe teren, face. Astăzi, în prima repriză a reușit câteva combinații frumoase cu Ioniță, la golul lui el i-a așezat mingea. Nu contează câte minute joacă, important e să joace, avem o bancă mare.", a mai spus Mutu.

Și despre Sefer antrenorul Rapidului a declarat că este mai prezent în joc punând în practică sfaturile sale de la finalul sezonului trecut.

"În primul rând, atitudinea cu care joacă este diferită (n.r. despre Antonio Sefer). Este mult mai prezent în jocul echipei, se apropie și foarte mult de poartă, mă rugam de el și în sezonul trecut. De multe ori preferam să stea larg, i-am spus că un jucător ca el să intre și în mijloc. Sefer, să nu uităm că e și under și asta ne-ar deregla puțin (n.r. dacă ar pleca).", a adăugat Adrian Mutu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite