Reacția Jandarmeriei București după ce FCSB a obținut dreptul de a juca pe arena din Ghencea

0
Publicat:

Ministerul Apărării Naționale și-a dat acceptul ca meciul dintre FCSB și Dinamo București, din etapa a II-a a Superligii Naționale, să se joace pe arena din Ghencea.

Noua arenă din Ghencea
Noua arenă din Ghencea

Jandarmeria București a convocat o ședință de urgență cu ultrașii CSA Steaua, după ce Ministerul Apărării și-a dat acordul ca FCSB să disute meciul cu Dinamo pe stadionul Ghencea.

Jandarmii vor să preîntâmpine eventuale incidente, mai ales că meciul are un grad de risc mare.

La o discuții pe acest subiect vor fi invitați cei din galeria FCSB-ului și susținătorii dinamoviști. 

Ultrașii din Peluza Sud sunt împotriva venirii FCSB în Ghencea, iar duminică circa 100 de fani s-au adunat în fața stadionului și au construit un decor macabru.

Ei au adus un coșciug pe care au aplicat sigla FCSB și o cruce de lemn pe care au scris „FCSB, născută în 2003. Decedată în 2023”.

Totodată, ei au proferat amenințări la adresa lui Gigi Becali, prin mesaje duse la proprietățile latifundiarului din Pipera, dar și la sediul PSD, după ce Marcel Ciolacu i-a promis lui Becali că FCSB va juca în Ghencea.

Gigi Becali a comentat protestele Peluzei Sud

”D-astea așa fac și eu acum, circuri pe aici, facem circ! Vezi-ți de treaba ta și familia ta, să nu te ia miliția! Astea se monitorizează! Și Doamne ferește, se întâmplă ceva, răspund doar 7-8-10 oameni de fac câte 7 ani de pușcărie! Se întâmplă ceva, o nenorocire, și pentru o prostie răspund ăia care au instigat, nu? Ei fac teribilisme, cruci, coșciuge, și după aia plâng părinții lor! Și o să facă pușcărie 3-4, ăia care instigă, că se știe cine instigă! 10-12 ani de pușcărie, vai de capul lor! Băi, băieți, vedeți-vă mă de treabă, stați acasă, mă! Duceți-vă la meciurile voastre, vă interesează pe voi ce fac alții?”, scrie gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite