Reacția britanicilor după ce Radu Drăgușin a jucat o repriză pentru Tottenham

0
Publicat:

Radu Drăgușin a jucat în jur de 50 de minute pentru Tottenham, prima porție de fotbal adevărat de la transferul în Anglia. Românul, folosit până acum câteva minute sau deloc de antrenorul Ange Postecoglou, a fost trimis pe teren contra lui Aston Villa după ce colegul/ concurentul său pe post, Micky van de Ven, a acuzat o accidentare.

Radu Drăgișin a arătat ce știe în meciul cu Aston Villa. Foto Facebook
Radu Drăgișin a arătat ce știe în meciul cu Aston Villa. Foto Facebook

Intrat la 0-0, Radu Drăgușin a avut o prestație solidă pentru Tottenham, care s-a impus cu 4-0 în deplasare. Atât presa engleză, cât și fanii grupării londoneze au salutat intrarea și evoluția ”tricolorului”. ”Trebuie să-i dăm credit lui Drăgușin. A intrat și a fost absolut incredibil. Se pare că avem o variantă bună de rezervă pentru postul de fundaș central”, au scris cei de la TalkTHFC, o pagină dedicată lui Tottenham, în timp ce The Spurs Express a notat: ”Este aproape imposibil să-l înlocuiești pe Micky van de Ven, dar el a făcut o treabă mai mult decât lăudabilă”.

Suporterii abia îl așteaptă titular

Fanii londonezilor au fost și mai entuziasmați: ”Cel mai bun de pe teren”, ”A arătat confortabil și foarte rapid”, ”Sunt fericit cu Drăgușin”, ”Mă bucur că Drăgușin a prins minute de joc”, ”Drăgușin, performanță de top”, ”Van de Ven nu o să mai joace dacă Drăgușin trece la următorul nivel”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute pe rețelele sociale.

Tottenham ocupă locul 5 în Premier League, cu 53 de puncte în 27 de meciuri. Londonezii sunt la două puncte în spatele celor de la Aston Villa, locul 4, însă cei de la Spurs au un meci în minus.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite