Kylian Mbappe - PSG, război total. Șeicii îl pedepsesc drastic pe fotbalist, după ce au fost umiliți

0
Publicat:

PSG i-a declarat război total lui Kylian Mbappe, după ce atacantul francez a refuzat să se întâlnească și să discute cu șeicii de la Al Hilal, veniți special în Franța pentru a-l convinge pe fotbalist să semneze.

Kylian Mbappe e în război cu PSG. Foto Getty images
Kylian Mbappe e în război cu PSG. Foto Getty images

Parizienii acceptaseră oferta de 300 de milioane de euro a arabilor, însă jucătorul nu a vrut să audă de fotbalul arab, chiar dacă era ademenit cu un salariu halucinant, de 700 de milioane de euro anual (Cristiano Ronaldo are 200 de milioane la Al Nassr).

Kylian Mbappe a refuzat categoric să discute cu oficialii lui Al Hilal, astfel că șefii lui PSG s-au considerat umiliți și au decis să-i facă zile fripte atacantului. Mai exact, ei vor să-l țină pe banca de rezerve pe tot parcursul stagiunii viitore, susține L’Equipe. Astfel, Mbappe va pierde tot sezonul, cu repercusiuni grave pentru Campionatul European 2024 și pentru Jocurile Olimpice de la Paris, de anul viitor.

Exclus din lot, se antrenează separat

O primă măsură a fost luată de PSG, care l-a exclus pe starul său din lotul pentru cantonamentul din Japonia și Coreea de Sud. Fotbalistul se antrenează în această perioadă la baza de pregătire a celor de la PSG alături de ceilalți jucători rămași în afara lotului parizienilor.

Conducerea campioanei Franței vrea ori să-l vândă în această vară pe Mbappe, pentru a nu-l pierde gratis anul viitor, ori să semneze prelungirea contractului scadent în vara anului 2024. Însă șefii lui PSG au ajuns la concluzia că fotbalistul s-a înțeles în secret cu Real Madrid: golgheterul Cupei Mondiale din Qatar vrea să rămână încă un an la PSG pentru a încasa bonusul de loialitate de 80 de milioane de euro, după care va pleca gratis la Real Madrid în vara anului 2024.

E apărat de sindicatul fotbaliștilor

„Kylian Mbappe a refuzat oferta de a merge în Arabia Saudită, iar surse apropiate celor de la PSG susțin că atacantul a bătut deja palma cu Real Madrid, pentru un transfer în vara viitoare. PSG îl suspecta de ceva vreme pe Mbappe că și-a dat acordul pentru a merge la Real Madrid, gratis, peste un an”, au scris jurnaliștii de la The Telegraph.

Când a aflat măsurile pe care PSG le pregătește pentr a-l pedepsi pe Kylian Mbappe, Sindicatul Fotbaliştilor Profesionişti Francezi (UNFP) a intrat pe fir după atitudinea parizienilor vizavi de fotbalistul francez și a avertizat deja clubul din Ligue 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite