Rapid e doar una: Decizia instanței a lămurit situația legată de marcă

0
Publicat:

FC Rapid, care evoluează în Superliga românească, traversează un sezon foarte bun din punct de vedere sportiv, ocupând locul 4, de play-off, după 22 de etape din cele 30 din sezonul regulat. Iar astăzi, formația la care acționari sunt Victor Angelescu și Dan Șucu a obținut un succes important și în instanță.

Victor Angelescu, acționar Rapid
Victor Angelescu, acționar Rapid

Concret, s-a decis că în litigiul cu AFC Rapid, grupare înființată de Horia Manoliu, mărcile Rapid și Giuleștina vor putea fi folosite doar de echipa din prima ligă. De asemenea, Curtea de Apel a decis că AFC Rapid a pierdut dreptul de a folosi denumirea de „Asociația Fotbal Club Rapid”. Părțile implicate în acest litigu pot face recurs, în termen de 30 de zile.

Ce a anunțat Rapid, clubul din prima ligă?

Curtea de Apel București a pronunțat astăzi soluția în primul dintre cele două litigii privind mărcile “Rapid”.

În acest prim dosar, FC Rapid 1923 a solicitat anularea mărcii verbale “Asociația Fotbal Club Rapid București” (înregistrată în anul 2017), iar partea adversă a cerut instanței anularea mai multor mărci, constând în embleme folosite anterior de clubul nostru, UFC Rapid și Giuleștina.

Apelul FC Rapid 1923 a fost admis în totalitate, Curtea de Apel București anulând marca Asociația Fotbal Club Rapid București și păstrând valabilitatea celorlaltor mărci din portofoliul achiziționat de la societatea falimentară Rapid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite