Radu Drăgușin, misiune imposibilă. Tottenham se blindează cu apărători de zeci de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Drăgușin a fost adus la Tottenham într-o perioadă în care londonezii erau într-o criză acută de fundași. Nu numai că apărătorii accidentați și-au revenit miraculos după transferul românului, dar gruparea lui Ange Postecoglou caută în continuare să-și betoneze apărarea. Astfel, misiunea ”tricolorului”, care nu a mai prins echipa în ultimele partide, va avea parte de o misiune tot mai dificilă.

Radu Drăgușin nu reușete să îmbrace tricoul de titular la Tottenham. Foto Facebook
Radu Drăgușin nu reușete să îmbrace tricoul de titular la Tottenham. Foto Facebook

Thomas Tuchel va pleca de la Bayern Munchen la finalul acestui sezon, iar această decizie l-ar putea afecta inclusiv pe Radu Drăgușin. Unul dintre fotbaliștii sosiți în Bavaria la cererea antrenorului neamț a fost Eric Dier, adus sub formă de împrumut de la Tottenham și cotat la 12 milioane de euro. Iar plecarea lui Tuchel ar putea conta semnificativ pentru fundașul englez, care are șanse minime să mai continue în Germania și din vară, mai ales că i-a nemulțumit pe oficialii clubului.

"Este dezamăgitor. El (n.r. Thomas Tuchel) m-a adus aici... Avem o relație bună. Indiferent de ce se va întâmpla, este păcat pentru ce se întâmplă, asta deoarece este un antrenor foarte bun", a spus Dier, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano. Iar aceasta nu este singura veste proastă pentru Radu Drăgușin. Londonezii au recunoscut că sunt interesați de Loic Bade, de la Sevilla, fotbalist cotat la 60 de milioane de euro.

Loic Bade, flatat de interesul londonezilor

„Simt puțină satisfacție. Atunci când un club de anvergura lui Tottenham este interesat de tine, e clar că se întâmplă acest lucru pentru că faci lucruri bune. Pe de altă parte, însă, ceva din mine îmi spune să fiu calm, să muncesc și să mă concentrez la meciuri”, a declarat Loic Bade, conform tbrfootball.com.

Dacă britanicii îi vor aduce pe cei doi apărători centrali, misiunea lui Radu Drăgușin de a se impune ca titular la Tottenham devine imposibilă. În acest moment, el se luptă fără succes cu Micky Van de Ven și Cristian Romero pentru un loc în primul 11 al formației lui Ange Postecoglou.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite