Pustai a rupt tăcerea după demiterea sa de la Rapid: ce spune despre mentalitatea patronilor şi ce jucători l-au dezamăgit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pustai a semnat cu Rapid în iarnă, iar acum urmează să semneze rezilierea contractului
Pustai a semnat cu Rapid în iarnă, iar acum urmează să semneze rezilierea contractului

Puţini s-ar fi gândit că, după începutul său fulminant pe banca giuleştenilor, cu o victorie în Ghencea, tehnicianul de 47 de ani va fi dat afară în etapa a 9-a din retur. Exact asta s-a întâmplat însă, într-un campionat în care doar antrenorii plătesc.

După 26 de etape scurse din Liga I au fost 33 de schimbări de antrenori! De fapt, acum 24 de ore, vorbeam despre 34 de schimbări, însă, între timp, haosul de la Ceahlăul a mai produs o decizie bizară.

În aceste condiţii, ultimul tehnician schimbat din funcţie e Cristi Pustai, iar la 24 de ore după demiterea sa, acesta vorbit la Dolce Sport despre perioada scurtă în care a stat pe banca giuleştenilor.

Ce a spus?

„În România se practică metoda şocurilor, dar nu vedem şi rezultatele. E decizia domnului Moraru, nu pot să stau cu forţă. Încă n-am semnat rezilierea, dar trebuie să o semnăm, trebuie să ne înţelegem. Eu am spus de când am venit că nu vin pentru o etapă, două. La vară, urma să vedem ce se va întâmpla şi apoi discutam, eventual, de prelungire“, a explicat Pustai.

Acesta a rămas şi cu amintiri plăcute după perioada Rapid: „Eu pot să spun că, în aceste două luni, am fost impresionat de galeria Rapidului, de atitudinea fanilor. În mine, Rapid va avea un om care va iubi glasul roţilor de tren. Mâine (n.r. – joi) o sa trec pe la echipă. M-au sunat şi jucători...O să ne vedem, să ne strângem mâna. Din câte ştiu, domnul Bergodi vrea să discute cu mine“.

Întrebat despre fotbaliştii care l-au dezamăgit, Pustai a declarat: „Jucători ca Benson, Meulens nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Nico (n.r. - Daniel Niculae), revenit după o pauză mai lungă, n-a avut evoluţii strălucitoare“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite