Publicația Gazzetta dello Sport consideră că „Sinner a pățit-o exact ca Simona Halep”

0
Publicat:

Jannik Sinner (22 de ani, 4 ATP) a fost învins de Novak Djokovic (36 de ani, 1 ATP) în finala Turneului Campionilor, scor 3-6, 3-6. Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au comparat situația italianului cu una prin care a trecut și Simona Halep (32 de ani), titrează gsp.ro, conform gazzetta.it

Simona Halep, în timpul unui meci, în plină servă
Simona Halep. Foto: Getty Images

Deja calificat în semifinalale competiției, Jannick Sinner și-a apărat corect șansele în ultimul meci din grupă. L-a învins pe Holger Rune, 6-2, 5-7, 6-4, și i-a permis lui Djokovic să avanseze în penultimul act. Sârbul a fost de neoprit în continuare și a ridicat cel de-al șaptelea trofeu la Turneul Campionilor.

Italienii de la Gazzetta dello Sport au remarcat o situație similară cu Simona Halep în rolul principal, la ediția din 2014 a Turneului Campioanelor

Simona Halep a fost atunci în grupă cu Serena Williams, Ana Ivanovic și Eugenie Bouchard. Sportiva din Constanța a câștigat primele două partide, inclusiv o umilință aplicată americancei, scor 6-0, 6-2.

Cu biletul pentru semifinale asigurat, Simona ar fi putut să o elimine pe Serena din competiție. Trebuia să piardă 0-2 în fața sârboaicei Ana Ivanovic. Halep a câștigat un set. Și-a făcut cu mâna ei, pierzând finala cu sora mai mică a familiei Williams, scor 3-6, 0-6.

Jannik Sinner, la fel ca Simona Halep. Ce înseamnă la fel? Ce legătură are jucătorul nostru cu sportiva din România? Înaintea finalei cu Djokovic, mai nimic. Acum sunt legați de faptul că sunt victimele propriilor lor rezultate. Mai exact, victimele refuzului de a face blaturSimona Halep și Jannik Sinner mai au un punct comun în carieră. Dubla campioană de Grand Slam a fost pregătită ani buni de Darren Cahill. Antrenorul australian este acum în staff-ul lui Sinner.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite