Prima reacție a lui Radu Drăgușin după ce a a jucat într-un nou thriller al lui Tottenham

0
Publicat:

Radu Drăgușin a jucat tot meciul pentru Tottenham la victoria cu Luton, scor 2-1, din Premier League. Londonezii au reușit să întoarcă scorul de la 0-1, cu golul victoriei reușit în minutele de final. La câteva ore distanță după finalul meciului, internaționalul român a oferit și o primă reacție.

Radu Drăgușin, mulțumit de evoluția sa în meciul cu Luton. Foto Facebook
Radu Drăgușin, mulțumit de evoluția sa în meciul cu Luton. Foto Facebook

”Tricolorul” de 22 ani a profitat de accidentarea titularului Micky van de Ven și a fost integralist la Tottenham în ultimele două partide. Dacă în precedenta partidă a fost acuzat că a greșit la un gol al lui Fulham, acum Radu Drăgușin nu a avut probleme, arătând o prestație bună.

Munca grea aduce rezultate pozitive

Românul s-a delarat fericit după revenirea echipei lui și a postat un mesaj pe Instagram la câteva ore după meci. „Victorios pe teren propriu! Entuziasmat să fac parte din această echipă extraordinară. Munca grea aduce rezultate, iar acest meci a demonstrat asta. Să mergem înainte!”, a scris Radu Drăgușin.

Presa engleză a apreciat evoluția internaționalului nostru: „Prestație solidă a tânărului lui Tottenham. Românul a fost mereu în control, inclusiv când a trebuit să iasă din defensivă și să urce în jumătatea adversă cu mingea la picior", l-a caracterizat publicația Football London, care i-a acordat nota 7.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite