Postecoglou, pus la zid după ce Drăgușin a fost „uitat” pe bancă 5 meciuri la rând. Răbufnirea fanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tottenham a pierdut restanța din etapa cu numărul 26 din Premier League, 0-2 cu Chelsea, iar visul lui Spurs de a prinde un loc de Champions League e aproape să se năruie. Londonezii au ajuns la 3 înfrângeri consecutive, Radu Drăgușin nejucând niciun minut în aceste partide.

Radu Drăgușin nu i-a câștigat încrederea antrenorului Postecoglou. Foto X
Radu Drăgușin nu i-a câștigat încrederea antrenorului Postecoglou. Foto X

Cu Udogie și Davies accidentați, Ange Postecoglou l-a folosit pe Emerson Royal pe postul de apărător stânga, dar brazilianul a fost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren. A fost notat cu 3, la fel ca Bissouma, Sarr, Kulusevski și Son. Acest 0-2 cu Chelsea vine după alte două înfrângeri dureroase, 2-3 cu Arsenal (scorul a fost 0-3 la un moment dat) și 0-4 cu Newcastle.

Suporterii lui Tottenham au răbufnit la adresa antrenorului Ange Potecoglou, considerând că Radu Drăgușin ar fi avut o prestație mai bună în flancul stâng al defensivei, chiar dacă nu e poziția sa de bază. Ei l-au cerut titular pe român la următoarea partidă, cea cu Liverpool, programată duminică, de la ora 18.30.

Stă pe bancă, în joc să joace pentru Bayern

”Imaginați-vă cum e să fii Drăgușin acum! Stă pe banca de rezerve la Tottenham, în loc să joace în semifinalele Champions League cu Bayern”, ”Nu înțeleg cum decide antrenorul cine joacă: Emerson, out, Radu Drăgușin, in”, ”Ange, Drăgușin trebuie să joace în locul lui Emerson”.

Antrenorul l-a lăsat pe Radu Drgușin pe bancă la ultimele 5 meciuri. Foto Facebook
Antrenorul l-a lăsat pe Radu Drgușin pe bancă la ultimele 5 meciuri. Foto Facebook

Alții au scris: ”L-aș fi băgat pe Drăgușin în teren, iar pe Romero în locul lui Sarr la mijloc”, ”De ce l-am mai cumpărat pe Drăgușin?” sau ”Drăgușin a jucat bine cât a făcut-o, aștept să-l mai văd”, au fost doar câteva dintre reacțiile suporterilor lui Spurs pe internet. A apărut și un meme în care Drăgușin întreabă: ”Ange, pot să joc?”, iar antrenorul îi răspunde: ”Nu, prietene”.

Cele trei înfrângeri consecutive i-ar putea fi fatale lui Ange Postecoglou. Antrenorul australian ar putea fi demis de la cârma londonezilor dacă va Tottenham va rata participarea în Liga Campionilor. Tottenham se află pe locul 5 în Premier League, la 7 puncte (ar un meci mai puțin) de Aston Villa, ultima ocupantă a unui loc care duce în cea mai importantă competiție europeană.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite