Vești proaste din Anglia pentru Radu Drăgușin. Șanse zero să prindă echipa și în sezonul viitor

0
Publicat:

După două meciuri în care a profitat de accidentarea lui Micky van de Ven și a fost titular la Tottenham, Radu Drăgușin a revenit pe banca de rezerve a londonezilor. Nu a prins niciun minut contra lui West Ham (1-1), la fel și aseară, contra lui Nothingham Forest (3-1). Și ca tacâmul să fie complet, fundașul titular pe postul românului a și marcat în ultima etapă.

Radu Drăgușin nu l-a convins pe antrenor să-l păstreze în primul 11. Foto Facebook
Radu Drăgușin nu l-a convins pe antrenor să-l păstreze în primul 11. Foto Facebook

Cu 229 de minute jucate în cele 3 luni care au trecut de la transferul la Tottenham, internaționalul ”tricolor” nu a reușit să se impună în angrenajul londonezilor, toată lumea din jurul său cerând răbdare. Inclusiv fostul stelist Dorin Goian, a cărui declarație a fost preluată de presa din Anglia.

”Mesajul meu este să nu-și piardă încrederea și să se antreneze foarte bine. El trebuie să arate antrenorului că este valoros, iar de câte ori intră pe teren, o repriză, un meci sau câteva minute, să joace cât mai bine. Eu sunt sigur că va avea multe șanse să joace. Este important să nu-și piardă cumpătul și încrederea!”, a spus Dorin Goianla Digisport.

Va juca doar dacă titularii se accidentează

Însă jurnaliștii englezi vin cu o veste proastă pentru ”tricolor”: situația fundașului român nu se va schimba nici în sezonul următor, iar acesta va fi în continuare rezervă și va intra pe teren doar dacă Romero sau Van de Ven se vor accidenta.

”În timp ce fanii lui Spurs și experții pot repeta clișee în legătură cu faptul că o echipă puternică trebuie să aibă jucători de calitate pe bancă, realitatea e că fotbaliștii de top nu vor să încălzească banca de rezerve. Pe poziția de fundaș central, mulți antrenori vor continuitate și nu rotesc jucătorii. Chiar dacă Tottenham va juca în cupele europene în sezonul următor, Drăgușin nu va fi folosit în primul 11, decât dacă Romero sau Van de Ven vor fi accidentați”, au notat cei de la Spurs Web.

Problema pentru Radu e că antrenorul Ange Postcoglou nu-i mai acordă minute nici pe finalul partidelor, așa cum făcea la început. În ultima vreme, în afara meciurilor în care l-a înlocuit pe olandezul accidentat, ”tricolorul” a început jocurile pe banca de rezerve și acolo a rămas până la final.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite