Postecoglou, anunț ferm în privința lui Drăgușin. Veste uriașă pentru internaționalul „tricolor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Drăgușin va fi titularizat în premieră la Tottenham, după transferul din luna ianuarie. În acest weekend, internaționalul român va juca din primul minut contra lui Fulham, în Premier League. Evoluția bună din meciul precedent cu Aston Villa, când a jucat o repriză pentru londonezi, l-a convins pe antrenorul Ange Postecoglou că se poate baza pe serviciile ”tricolorului” în absența lui Micky van de Van, nerefăcut după o accidentare.

Radu Drăgușin l-a convins pe Postecoglou de calitățile sale. Foto Facebook
Radu Drăgușin l-a convins pe Postecoglou de calitățile sale. Foto Facebook

Concurența acerbă de pe postul de fundaș central a făcut ca Radu Drăgușin să nu își câștige așa de ușor locul în primul 11 al celor de la Tottenham. După ce a bifat câteva minute la început, apoi rămânând doar rezervă neutilizată, internaționalul român a prins a doua repriză în partida de la Birmingham, intrând în locul rivalului său pe post. După o prestație solidă, acum Drăgușin este față în față cu prima sa titularizare la Tottenham.

Antrenorul e convins că românul va aduce ceva diferit

Antrenorul lui Spurs, Ange Postecoglou a risipit orice dubiu în această seară, când a anunțat că se va baza din primul minut pe Radu Drăgușin, care are o șansă uriașă de a-și arăta calitățile și de a-și câștiga locul în formația de start. "Voi elimina suspansul. Drăgușin va fi titular mâine. Până acum a trebuit să fie răbdător și să își aștepte șansa pentru că Micky și Cristian au fost extraordinari și am avut doar câte un meci pe săptămână.

Cred că Drăgușin s-a descurcat bine în meciul în care a avut oportunitatea să joace. Consider că ne poate aduce ceva diferit în joc", a spus Ange Postecoglou, la conferința de presă premergătoare jocului cu Fulham.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite