Patronul Nelu Varga, primele declarații despre „mazilirea” lui Dan Petrescu: „Mă deranjează”

0
0
Publicat:

Remiza cu Sepsi, 3-3 în etapa cu numărul 14 a Superligii, smulsă de formația ”Bursucului” în ultimele minute ale partidei, a fost picătura care a umplut paharul pentru patronul Ioan Varga. Dacă până acum s-a abținut să comenteze la adresa antrenorului, acum finanțatorul ardelenilor și-a exprimat public nemulțumirea față de Dan Petrescu.

Dan Petrescu e la al 4-lea mandat pe banca lui CFR Cluj. Foto Facebook
Dan Petrescu e la al 4-lea mandat pe banca lui CFR Cluj. Foto Facebook

Deși tehnicianul este greu de demis, având în vedere că se vorbește că a luat salariile în avans și și-ar fi pus o clauză de reziliere unilaterală imensă, Ioan Varga ia în calcul o despărțire de antrenor, chiar cu riscul de a pierde mulți bani. „Sunt supărat. Pentru prima dată îmi pun semne de întrebare asupra lui Dan Petrescu. O să am câteva discuții cu jucătorii în următoarea săptămână, o să facem o analizăm profesionistă și o să iau o decizie. Cea mai amănunțită analiză va fi făcută la iarnă.

Ioan Varga, nemulțumit de cum e făcută echipa  

Cel mai mult mă deranjează rezultatele, jocul și modul în care a făcut echipa. Nu înțeleg de ce trebuie să fim mereu conduși ca să ieșim și noi la joc, să atacăm. Nu mai vreau să ne chinuim, a spus pentru prosport.ro Nelu Varga, care nu poate uita că antrenorul pe care-l plătește regește a ratat calificarea și implicit milioanele de euro din Conference League, de unde clujenii au fost eliminați de modesta Pafos. 

Dan Petrescu este antrenor la CFR Cluj din aprilie, când a revenit pentru a 3-a oară la formația din Gruia. În acest al 4-lea mandat, ardelenii au jucat 22 de meciuri sub comanda ”Bursucului”, din care au câștigat 12, au remizat în 6 și au pierdut 4. CFR Cluj a căzut pe poziția a 5-a în Superliga, cu 20 de puncte și poate ieși de pe locurile de playoff după ultimele partide din această rundă, în funcție de rezultatele obținute diseară de FCSB în partida cu Rapid și de Oțelul în meciul cu Slobozia. În ultimele 6 etape, CFR Cluj are o singură victorie, 4 remize și o înfrângere. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite