O viaţă pentru FC Barcelona: clubul vrea să şi-l asigure pe Lionel Messi până la 36 de ani. Detaliile înţelegerii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi, câştigătorul Balonului de Aur FOTO Arhivă personală/Facebook
Lionel Messi, câştigătorul Balonului de Aur FOTO Arhivă personală/Facebook

FC Barcelona i-a înaintat lui Lionel Messi actele pentru prelungirea contractului, argentinianul urmând să evolueze pe Camp Nou cel puţin până la 36 de ani.

Noua înţelegere este prevăzută până în anul 2023 şi, potrivit oficialilor clubului, deja au fost purtate discuţii între aceştia şi tatăl şi agentul lui Lionel Messi. 

Deşi încă în faza tatonărilor, Lionel Messi şi-ar fi dat acordul de principiu pentru prelungirea contractului. Presa iberică notează că detaliile contractuale vor fi similare cu cele din înţelegerea care expiră în 2021, printre care şi clauza unică, potrivit căreia ar putea pleca de la FC Barcelona, la finele oricărui sezon, fără compensaţii financiare. 

Dacă înţelegerea se va concretiza, argentinianul va rămâne pe Camp Nou până la vârstă de 36 de ani, aşadar s-ar putea retrage în tricoul blaugrana. 

Cifrele lui Lionel Messi la FC Barcelona sunt impresionante: după ce a făcut patru ani din juniorat la echipa catalană, ca senior a jucat exclusiv pe Camp Nou şi a adunat 464 de partide şi a înscris de nu mai puţin de 431 de ori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite