Novak Djokovici, prima imagine după operație. Cum apare soția sa, după cearta celor doi de la Roland Garros

0
Publicat:

Novak Djokovici nu va mai fi de luni liderul clasamentului mondial, după ce a fost nevoit să se retragă de la Roland Garros, din cauza unei accidentări. El va fi depășit sigur de Jannik Sinner și poate cădea pe poziția a 3-a ATP dacă spaniolul Carlos Alcaraz se impune la French Open.

Novak Djokovici și Jelena s-au certat în timpul meciului. Capturi X
Novak Djokovici și Jelena s-au certat în timpul meciului. Capturi X

După ce l-a învins pe Francisco Cerundolo, scor 6-1, 5-7, 3-6, 7-5, 6-3, Nole a decis să renunțe la turneul parizian înainte de partida din sferturi. Cum medicii i-au depistat o ruptură de menisc, Novak Djokovici a decis rapid să se opereze, având nevoie de o perioadă de recuperare de aproximativ 4-6 săptămâni. El va rata turneul de Grand Slam de la Wimbledon și are speranța de a putea juca la Jocurile Olimpice, singura competiție majoră în care nu s-a impus în carieră.

Jelena apare zâmbitoare alături de Nole și de echipa acestuia, semn că totul e OK. Foto X
Jelena apare zâmbitoare alături de Nole și de echipa acestuia, semn că totul e OK. Foto X

Nole le-a mulțumit fanilor și medicilor pentru susținere, postând o imagine în care se ajută de cârje. În fotografie apar toți cei care i-au fost alături alături din staff, dar și soția sa cu care a avut o dispută chiar la ultimul meci disputat la Roland Garros. Englezii de la Daily Mail au remarcat că este prima imagine cu Novak Djokovici și Jelena, după schimbul aprins de replici din timpul meciului cu Francisco Cerundolo.

"Soția lui Novak Djokovici, Jelena, a fost văzută pentru prima dată, după răfuiala de la French Open. Ea a apărut zâmbitoare în imaginea de grup. Ultima dată când au fost văzuti în public, cei doi au avut un schimb tensionat de replici, chiar pe teren", notează sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite