Djokovici, chinuit la French Open: concluzia sa după un meci jucat până aproape de miezul nopții

0
Publicat:

Novak Djokovici, liderul mondial şi deţinătorul trofeului, aflat în criză de rezultate de la debutul acestui an, a afirmat că s-a simţit ''mai bine" decât în săptămânile precedente în meciul câştigat în primul tur la Roland Garros, marţi seară.

Novak Djokovici. FOTO: Facebook
Novak Djokovici. FOTO: Facebook

Djokovici a avut nevoie de mai mult de două ore şi jumătate pentru a-şi învinge adversarul, francezul Pierre-Hugues Herbert (142 ATP), cu 6-4, 7-6 (7/3), 6-4, aflat la primul său meci din acest an în elita tenisului.

"A fost o prestație bună din partea mea, solidă", a spus sârbul de 37 de ani. "Desigur, aş fi putut face mai bine la jocul pe retur, dar bravo lui, a servit foarte bine", a adăugat Djokovici.

"M-am simţit mai bine în comparaţie cu săptămânile precedente. Merg în direcţia bună. Dar nu este decât începutul, nu este decât un meci. Trebuie să văd cum voi continua să progresez la turneu, cum vor fi senzaţiile mele. La Monte Carlo (n.r. - învins în semifinale), Roma (n.r. - eliminat în turul 3) şi Geneva (n.r. - bătut în semifinale), chiar am început să joc bine. Primele mele meciuri au fost super. Dar al doilea sau al treilea, cu totul altceva... Deci, nu vreau să mă entuziasmez prea tare", a mai spus Djokovici, jucătorul cu 24 de titluri de Mare Şlem.

În turul secund, Djokovici îl va întâlni pe spaniolul Roberto Carballes (63 ATP).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite