Nou şi nevinovat în fotbal: acţionarul Rapidului, Nicolae Cristescu, a oferit declaraţia săptămânii, după ce a fost întrebat despre arbitrajul de la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Cristescu
Nicolae Cristescu

Giuleştenii au pierdut şansa de a obţine un punct în prima etapă, atunci când Ovidiu Haţegan nu le-a dat un penalty clar, în minutul 90+3. Întrebat cum i s-a părut prestaţia centralului, conducătorul bucureştenilor a dat un răspuns simpatic.

Rapid a pierdut la Vaslui, scor 1-2, după un meci în care a fost total depăşită în prima repriză, însă în care a impresionat prin prestaţia de după pauză. De altfel, elevii lui Marian Rada ar fi putut pleca măcar cu un punct de la Vaslui, dacă Ovidiu Haţegan lua decizia corectă la o fază care s-a petrecut sub ochii săi.

Centralul nu a acordat însă un penalty evident şi a viciat rezultatul meciului. La final, unul dintre acţionarii Rapidului, Nicolae Cristescu, a fost întrebat despre lovitura de la 11 metri refuzată bucureştenilor.

Chiar dacă, în mod normal, conducătorii de club din România fac scandal pentru greşeli de arbitraj mult mai mici, Cristescu, nou în fotbal, s-a cam încurcat la microfonul Digi Sport.

Ce a spus?

„Nu comentez arbitrajul, eu mă uit doar la echipa mea. Nici pe mine şi nici pe Adrian Zamfir (n.r. – acţionar al Rapidului) nu ne interesează arbitrajele, deşi au fost faze discutabile, care puteau să întoarcă soarta acestui meci. Am avut două penalty-uri din câte am înţeles şi puteam pleca fără probleme cu un punct de aici“, a spus Cristescu, comentând şi necomentând arbitrajul în aceeaşi frază!

Omul de afaceri a făcut şi o analiză a jocului prestat de Rapid. „Ne-a lipsit omogenitatea. O parte din aceşti copii nici nu ştiu dacă se cunoşteau. Am făcut o echipă repede şi am întâlnit o formaţie de tradiţie, care joacă de câţiva ani împreună. Sunt mulţumit de aceşti copii. Ei au dominat în prima repriză şi au avut două ocazii din care au marcat două goluri. Repriza a doua a fost net de partea noastră“, a declarat Cristescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite