Nick Kyrgios, criză de nervi la US Open. Imaginile au devenit virale VIDEO

0
0

Un jucător de tenis din Australia a avut o ieșire necontrolată, după ce a fost eliminat de la US Open. În criza de nervi, Nick Kyrgios, 27 de ani, a distrus două rachete de tenis, în văzul tuturor, relatează gsp.ro.

Jucătorul australian și-a ieșit din minți după ce a fost eliminat de la US Open FOTO EPA-FE
Jucătorul australian și-a ieșit din minți după ce a fost eliminat de la US Open FOTO EPA-FE

Eliminat de Karen Khanchanov, 26 de ani, locul 31 ATP, în sferturile de finală ale US Open, scor 5-7, 6-4, 5-7, 7-6 (3), 4-6, australianul Nick Kyrgios (27 de ani, 25 ATP) a făcut o criză de nervi. Acesta a distrus două rachete chiar la marginea terenului de joc, relatează gsp.ro.

După o partidă de 3 ore și 39 de minute de joc, rusul a obținut biletele pentru careul de ași la Flushing Meadows, ceea ce i-a provocat o supărare uriașă lui Kyrgios. La finalul meciului, Kyrgios și-a salutat adversarul, a dat mâna cu arbitrul de scaun, apoi și-a vărsat supărarea în public.

El a lovit cu racheta de patru ori în suprafața de joc, apoi a luat-o pe cea de rezervă din geantă și a aruncat-o. Momentul incredibil a fost suprins de camerele de filmare: în doar 6 secunde, australianul a făcut praf două rachete.

Kyrgios a fost la un pas de semifinale la US Open, ceea ce ar fi reprezentat o premieră pentru el la turneul american.

Dacă ar câștiga, s-ar lăsa de tenis

În urmă cu două zile, în cadrul unei conferințe de presă, Nick Kyrgios a anunțat că dacă ar câștiga US Open-ul ar putea să se lase de tenis, deoarece campionul turneului plecă acasă cu nu mai puțin de 2.6 milioane de dolari.

E ultimul mare turneu al anului și trebuie să fiu concentrat și să mă împing la limită. Săptămâna viitoare voi merge acasă, dar acum sunt concentrat 100% pe ce am de făcut aici.

Încă trei potențiale meciuri și apoi nu va mai trebui să joc tenis vreodată”, a declarat Nick Kyrgios, la conferința de presă.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite