Mutu, criticat de unul dintre apropiaţii săi. „A greşit când s-a dus la Ajaccio”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu a intrat în conflict cu antrenorul lui Ajaccio după ce a întârziat la reunirea echipei
Mutu a intrat în conflict cu antrenorul lui Ajaccio după ce a întârziat la reunirea echipei

„Briliantul” traversează momente dificile la echipa sa din Franţa, la care a venit în vară, după ce a refuzat mai multe oferte din zona arabă.

Ajuns la aproape 34 de ani, Mutu se află într-unul dintre cele mai dificile momente ale carierei. A ajuns la o echipă care se bate pentru evitarea retrogradării, înscrie foarte puţin, este criticat constant de presa franceză, nu a reuşit să se pună la punct cu condiţia fizică, iar mai nou a intrat în conflict şi noul antrenor de la Ajaccio.
Invitat să comenteze situaţia actuală a lui Mutu, Victor Becali, impresarul său, crede că ştie cauza problemelor pe care le traversează jucătorul român. „Dar a greşit când s-a dus acolo. E un campionat greu, acolo nu se acceptă toate. E un fotbal greu pentru vârsta lui. Dar nu cred că va pleca de la Ajaccio”, a declarat agentul de jucători.
În vară, după despărţirea de Cesena, echipă ce a retrogradat în Serie B, Mutu a avut de ales din mai multe oferte. „Briliantul” a ales Ajaccio pentru a rămâne în atenţia echipei naţionale şi a refuzat propunerile venite din zona arabă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite