Motivul real pentru care Alexandru Bourceanu nu a fost convocat de Victor Piţurcă pentru amicalul cu Slovacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul României a anunţat în urmă cu o zi că Alexandru Bourceanu nu se află pe lista jucătorilor selecţionaţi pentru amicalul cu Slovacia. Steliştii au susţinut că mijlocaşul are unele probleme medicale, dar, de fapt, altul a fost motivul pentru care fotbalistul nu a prins lotul tricolor.

Imediat după ce Piţurcă a anunţat lotul convocat pentru amicalul cu Slovacia, oficialii Stelei s-au grăbit să susţină că neconvocarea lui Alexandru Bourceanu a fost pricinuită de unele probleme medicale. Motivul real al neconvocării stelistul la lotul naţional este cu totul altul. Bourceanu a fost capul grupului rebel al steliştilor din echipa naţională, aşa încât Piţurcă a decis să-l pedepsească pentru atitudinea sa ostilă faţă de selecţioner.

„S-a plâns de vreo două-trei ori pe teren «Hai nea Piţi, lasă-ne mai uşor, că suntem obosiţi!». La un moment dat, la unele vizionări, se făcea că doarme, în semn de plictiseală. Un fel de sfidare la adresa antrenorului”, au susţinut oamenii din anturajul naţionalei pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor.

Această atitudine a lui Bourceanu l-a costat scump pe jucător şi rămâne de văzut dacă Piţurcă va apela la serviciile jucătorului în „dubla” cu Ungaria şi Turcia din septembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite