Mititelu face prăpăd la Craiova: șase jucători dați afară după retrogradare

0
Publicat:

FCU Craiova a anunţat pe pagina oficială de Facebook despărţirea de 6 jucători, Vlad Achim, Yassine Bahassa, Benjamin van Durmen, Gabriel Compagnucci, Leo Lacroix, Matheus Mascarenhas, dar şi de antrenorul cu portarii Gabriele Aldegani.

Adrian Mititelu. FOTO: Arhiva Adevărul
Adrian Mititelu. FOTO: Arhiva Adevărul

Conform sursei citate, gruparea olteană nu a mai prelungit înţelegerile scadente la finalul play-out-ului cu mijlocaşul Vlad Achim, cu atacantul francez Yassine Bahassa şi cu mijlocaşul belgian Benjamin van Durmen.

În aceeaşi zi, FCU Craiova a reziliat de comun acord contractele cu fundaşul argentinian Gabriel Compagnucci, fundaşul elveţian Leo Lacroix, fundaşul brazilian Matheus Mascarenhas şi cu antrenorul italian cu portarii Gabriele Aldegani.

FCU Craiova a retrogradat duminică seara în liga a II-a, clasându-se la finalul play-out-ului Superligii pe ultima poziţie, cu 22 de puncte. Alături de FCU Craiova, a mai retrogradat şi FC Voluntari, ocupanta locului 9 în clasament, în timp ce FC Botoşani şi Dinamo vor disputa barajul de menţinere pe prima scenă cu CS Mioveni, respectiv AFK Csikszereda.

Play-out, etapa a 9-a (ultima)

Duminică

Oțelul Galați – FC Botoșani 2-0

Poli Iași – Petrolul 2-0

FCU Craiova – Hermannstadt 1-3

Dinamo – UTA 2-0

Voluntari – Universitatea Cluj 0-1

Clasament

1. UTA 37 de puncte

2. Oțelul Galați 36p

3. Hermannstadt 34p

4. Universitatea Cluj 33p

5. Petrolul 29p*

6. Poli Iași 27p*

7. Dinamo 25p*

8. Botoșani 25p*

9. Voluntari 24p

10. FCU Craiova 22p*

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locurile 9 si 10 din play-out retrogradează direct. Locurile retrogradabile 7/8 din play-out joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2 (locurile 5 și 6 în situația actuală, pentru că Șelimbăr și Corvinul n-au licența de Superliga).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite