Mihai Stoichiță, ironizat și de prieteni pentru declarațiile aiurite legate de retrogradarea României

0
Publicat:

Dinu Gheorghe, fost conducător de club în fotbalul românesc consideră inadmisibilă atitudinea lui Mihai Stoichiță, care a declarat că nu știe dacă naționala a retrogradat după ce a ocupat ultimul loc în grupă.

Stoichiță s-a făcut de râs după jocul România  - Bosnia
Stoichiță s-a făcut de râs după jocul România - Bosnia

Se poate continua cu Edi Iordănescu? Știe Mihai Stoichiță regulamentul? Păi, am văzut că a luat la mișto media după joc: «Cum am retrogradat? A, eu nu știu regulamentul». La nivelul ăsta nu ai voie să faci așa ceva. Ești îmbrăcat la costum și reprezinți o federație națională și într-o funcție pe care o ai…

Eu sunt amic cu el, mi-e drag de el, dar Mihai, nu poți face declarația asta să se bucure Bodescu sau Burleanu că ai făcut declarația asta. Cum să spui chestia asta?", a declarat Dinu Gheorghe pentru ProSport.

dinu gheorghe 0 jpeg

"Ieși și spune ceva pertinent. Tu când vorbești… Burleanu nu vorbește, Bodescu nu vorbește, Vișan nu vorbește, el e singurul care cât de cât comunică ceva despre echipa națională din funcția de director tehnic, dar nu poți să spui că nu știi regulamentul, că nu știi dacă am retrogradat. Ieși și spune ceva pertinent să ne alini măcar supărarea că nu am câștigat cu Muntenegru în două jocuri, că am venit pe acest loc 4, cea mai slabă clasare din istoria echipei naționale în grupele astea de calificări”, a încheiat Dinu Gheorghe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite