Mihai Stoichiță, „balet“ pe gheață după meci: Comentariile de pe Youtube sunt savuroase VIDEO

0
Publicat:

Meciurile din campionatul românesc oferă, mai nou, faze mult mai interesante după încheierea lor decât în timpul partidei! Exemplul perfect: Voluntari – CFR Cluj, scor 0-1. Vorbim despre o confruntare atât de insipidă, încât, la final, Basarab Panduru a răbufnit în studioul Orange Sport: „Te uiţi la meci şi te întrebi ce meci e ăsta?!“.

Din fericire, spectacolul care a lipsit pe teren a fost oferit, ce-i drept fără voia sa, de Mihai Stoichiță (68 de ani), la ieșirea de pe stadionul „Anghel Iordănescu“. În timp ce se îndrepta spre mașina sa, șeful Comisiei Tehnice FRF a alunecat pe gheață, spre amuzamentul celor din jur. De altfel, s-a și strigat imediat: „Hopa, fault!“. Ghinionul lui „Lippi“ a fost că a căzut lângă panoul unde se acordă interviurile – în timp ce vorbea oficialul CFR-ului, Cristi Balaj – așa că toată faza a fost filmată.

Mihai Stoichiță
Mihai Stoichiță

După ce s-a ridicat, Stoichiță a fost și ținta unei glume din partea lui Balaj: „Cine pică se ridică!“. Și nici internauții nu s-au lăsat mai prejos. Iată doar câteva dintre comentariile postate la clipul cu căderea oficialului FRF:

*Fault clar, penalty CFR

*Pentru asta, încă 4 ani la FRF

*Fault clar, 11 metri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite