Mihai Stoica vrea Steaua campioană înainte de derby-ul cu Dinamo. Calculele care ar aduce titlul în Ghencea peste două etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica abia aşteaptă să sărbătorească titlul 24 câştigat de Steaua
Mihai Stoica abia aşteaptă să sărbătorească titlul 24 câştigat de Steaua

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care a expus toate variantele posibile pentru ca trupa roş-albastră să câştige campionatul înainte de derby-ul cu Dinamo.

Deşi este nerăbdător ca Steaua să câştige al 24-lea titlul din istorie, MM Stoica le transmite fanilor că elevii lui Reghecampf au nevoie de victorii în următoarele două etape pentru a sărbători titlul, fără a depinde de rezultatele Petrolului. 

„Dacă batem Pandurii, ne mai trebuie un egal la Bistriţa ca să fim campioni înainte de derby. Cu un egal vineri, ne trebuie victorie marţi. Bineînţeles, dacă Petrolul câştigă ambele meciuri care urmează. Suntem aşa de aproape de titlu...eu, unul, nu mai am rabdare...”, a spus Stoica pe pagina personală de Facebook.

Managerul stelist a analizat jocul viitoarei campioane cu CFR Cluj, atacându-i subtil pe arbitrii întâlnirii din Gruia. Suntem neînvinşi în retur, chiar aşa deconectaţi am avut opt ocazii la Cluj, în condiţiile în care am marcat un gol valabil (greu de văzut totuşi, niciun reproş asistentului Avram), dar e greu să treci cu vederea faza în care Haţegan refuză să-i dea al doilea cartonaş galben lui Piccolo. După câteva minute, nu-l avertizează nici pe Szukala, asta ca să ne explice că încă se mai arbitrează şmechereşte în Liga 1”, a adăugat Stoica.

Steaua a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu CFR Cluj din etapa a 28-a din Liga I.

Mihai Stoica: „Peste 6.000 de bilete online s-au vândut până acum pentru meciul cu Pandurii. La 9.30 se termină, plecaţi şi voi la mare după meci”
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite