Marius Șumudică e „pe făraș” la arabi: „Să vedem dacă mai prind meciul cu Ronaldo”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al Raed, formația pregătită de Marius Șumudică (51 de ani), a ajuns la al doilea eșec consecutiv și a ajuns pe locul 12, la doar 4 puncte de retrogradare. Antrenorul român dă vina pe faptul că echipa nu poate face transferuri și se gândește că e „pe făraș”.

Marius Șumudică crede că răbdarea patronilor arabi ajunge la limită. Foto facebook
Marius Șumudică crede că răbdarea patronilor arabi ajunge la limită. Foto facebook

Silviu Lung Jr și Alex Mitriță integraliști, Al Raed a fost învinsă vineri, în deplasare, scor 0-3, de Al Khaleej, într-o partidă din etapa a 14-a din campionatul Arabiei Saudite. După partidă, Marius Șumudică a revenit pentru câteva zile în România și s-a arătat dezamăgit de situația echipei sale, care are interdicție la transferuri.

"Mă așteptam la așa ceva, din moment ce noi n-am făcut transferuri. Stăm în 12-13 jucători, am 5-6 jucători accidentați. Nu avem cum! Au fost miraculoase rezultatele pe care le-am făcut cu Hilal și cu Damac.

Sunt nevoit să joc cu un copil de 17 ani în apărare și se simte. N-am decât doi fundași centrali, asta e viața, ne ducem crucea! Nu putem să facem transferuri, am înțeles că sunt niște datorii la club.

Să vedem dacă mai prind confruntarea cu Ronaldo, că e în aprilie. Sperăm să o prindem! Nu e ușor să joci în Arabia, Lui Ronaldo nu-i va fi ușor!", a spus Marius Șumudică, pe aeroportul Otopeni, pentru PRO TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite